AinMaisarah di Sarawak : Melawat Semenggoh Orang Utan Wild Life Centre

You may also like...

15 Responses

  1. aLyaLya =] says:

    Harimau dah banyak kali jumpa.. Tapi tak boleh usap2 macam dalam gambar tu laa..

    Teringin jugak nak pegang2 harimau ;p Alya dah pernah pegang anak orang utan. Comel! Dia siap cium lagi =p

  2. Miss Alisa says:

    Haha . Saya pun nak jumpa panda dan peluk2 dia juga !

  3. clever girl says:

    Najwa nak jumpa koala dan panda =)

  4. Fatihah Ory says:

    Cute lah pose2 orang utan tuh..
    Pandai bergaye jugak dorang

    Nak jumpe ape yek?

  5. Anis Farzana says:

    teringin nk pegang harimau dan koala..comel la anak orang utan tu!:D

  6. putera says:

    This comment has been removed by the author.

  7. Aim says:

    This comment has been removed by the author.

  8. syerah z. says:

    koala dan kanggaru mmg comel 🙂
    geram je tengokkk hari tuu.
    and sya anak jumpa panda pulakk 😀

  9. farihah says:

    Riha nak tengok sangat-sangat dan nak pegang penguin gemuk dan comel. Kanggaru pun boleh juga. Lagi satu, Riha nak tengok dan pegang teddy bear yang real punya. fuyoo…

    Riha pernah jumpa orang utan tapi tak pernah pegang. takut sebab dia pernah tarik rambut riha sampai putus :(.. tapi anak monyet Riha pernah pegang. siap bagi minum susu dalam botol lagi!

  10. nurul atiqah says:

    Bgos la kak Ain ni.Pencinta haiwan..saya teringin gak nak jmpa panda yg terlebih comel 2 dgn penguin yg terlebih lemak!Btw,terima kasih sbb sudi kongsi info psl orang utan ni 😀

  11. adlin sofia says:

    bestnya kak Ain dapat gi Sarawak.Fia belum pernah ke sana

  12. This comment has been removed by the author.

  13. -atirah- says:

    bestnyer k.ain..tahniah kerana impian k.ain dah tercapai..he,he..atirah teringin sangat nk jumpa ngan panda mcm dlm cerita kungfu panda tu..:(

  14. assalamualaikum kak ain .

    alaa.
    jeleznya .

    seronok dapat jumpa orangutan.
    comel . harimau tu teringinnya nak pegang pegang macam tu.

    kak ain,
    bercakap tentang orangutan saya dan kawan-kawan ada masuk pertandingan membuat blog tentang orangutan. tujuannya untuk menyelamatkan orangutan daripada pupus.
    pertandingan ini dianjurkan oleh tv9. mereka datang ke sekolah kami pada tempoh hari.

    saya harap kak ain dapat menjadi followers kami.

    http://www.pelanginature.blogspot.com

    saya harap kak ain juga dapat memberitahu kawan-kawan kak ain yang lain.

    terima kasih. (:

  15. Nazaruddin says:

    Nak tengok blue whale kak..Bleh jadi PINOCCHIO

Leave a Reply to syerah z. Cancel reply