AKU MAHU SAIZ S ~ BUKU TERLARIS PTSONE!

You may also like...

12 Responses

  1. Anonymous says:

    tahniah!
    tahniah!
    tahniah!

    saye mmg suke buku kedua aku mahu saiz s ni…aku mahu popular pun enjoy gile bace!

    cepatlah kak keluar lagi cerita-cerita yang best mcm ni, saye akan beli. saye tak suke novel remaja yang sedih dan skema..bosan!

    saye suke cerita kakak-ain!

    your no.1 fan,
    E-Qin

  2. ainmaisarah says:

    Salam adik E-Qin,

    Terima kasih Kak Ain ucapkan kerana menyokong Kak Ain.

    Sudah baca AKU MAHU POPULAR dan AKU MAHU SAIZ S?

    :p Wah! Inilah yang Kak Ain sayang sebab dah baca 2-2- buku Kak Ain. Terasa hilang letih memerah idea nak siapkan buku bila adik e-Qin menghargai buku-buku Kak Ain.

    InsyaAllah cerita-cerita Kak Ain bersambung-sambung. Semua cerita tentang pelajar Sri Bangsar. Jadi baca dua buku, mesti dapatkan juga buku seterusnya!

    Untuk adik E-Qin…Selamat Menyambut Aidilfitri. Jaga diri baik-baik! Pesanan Kak Ain, jangan main mercun!

    Yours truly,
    AinMaisarah

  3. hye kak ain!!!
    I LOVE ALL YOUR BOOKS!!!!
    tahnaih!!!
    kak ain, dlm buku ‘aku mahu size S’, dia tulis yang kitaorang mungkin akan jadi karektor dlm novel yg akan dtg…
    cam mane 2???

  4. nurul says:

    assalamualaikum…

    hai kak ain…
    masuk kak ain, saya dah ada dekat 6 orang kawan yg nama ain…
    sebenarnya,,, saya baru sahaja tahu tntang karya2 kak ain…
    kalau bukan kerana adik saya yg tunjukkan buku kak ain ‘AKU MAHU POPULAR’ mase shopping kat MPH Shah Alam, saya rasa saya takkan tahu tentang kak ain dan karya2 kak ain…
    sebenarnya saya ada bg email kat kak ain…
    sy hrp kak ain boleh bls email sy tu sbb sy ada pertanyaa yg nk dtanya…
    kalau kak ain takde mase pun, buat2 lah ada masa untuk balas email saya tu…

    from
    nurul afiqah
    (kaki novel..hehehe….)
    shah alam

  5. AinMaisarah says:

    princessira22,

    KakAin memang sedang merancang agar peminat-peminat akan menjadi sebahagian daripada karektor di dalam buku tersebut.

    Sekolah Sri Bangsar mempunyai 1000 orang murid, jadi tidak mustahil 1000 orang peminat KakAin akan masuk ke dalam sekolah Sri Bangsar.

    Nurul,

    Kak Ain dah email pada Nurul ke tidak? Banyak sangat email dalam inbox tu, kalau boleh Nurul tanya kat bahagian komen ini. InshaAllah, KakAin akan jawab.

    ws
    AinMaisarah

  6. Anonymous says:

    assalamaualaikum…kak Ain
    waaaa…..best gila semua buku kak Ain
    saya dah beli buku Aku Mahu Saiz S.
    saya bawa ke sekolah untuk membacanya.
    ramai yang ingin meminjam buku itu.sampai dah boleh jadi library dah
    hehehehehhe
    anyway…keluarkan buku cepat cepat
    tak sabar nak baca

  7. Anonymous says:

    assalamualaikum…
    firstly saye nka ckap…
    ur da best…
    sumer buku hasil tulisan kak ain saye dah bace…
    aku mahu saiz s, aku mahu popular..
    impiana n aku mahu buli..

    saye nih bukannyer minat sangat nak bace novel2 remaje sebelum ni..
    tapi mase first time saye bace buku kak ain..saye trus jatuh cinta pandang pertama..(hehehehe)
    trimas lah kepada member saye izzah..(tuan empunya buku)
    saye dah rase macam izzah ni library saye pulak..hari2 mesti ader jer buku baru yg die bawak datang skoolz..termasuk buku kak ain yang best2 belake..kklau bebudak zaman sekarang cakap..best giler..
    saye x sabar nak menunggu kemunculan novel baru kak ain..
    pape p0wn..
    sukses selalu..
    saye selalu doakan kak ain..

  8. -iman- says:

    kak ain!!
    bwat la tjok buku ak mahu enjoy….
    kn best

    yg ikhlas
    -iman-

  9. imah says:

    tahniah kak ain….
    imah sentiASA SOKONG kak ain…
    nnti imah beli semua buku karaya kak ain…..

    wslm…

    -IMAH-

  10. Anonymous says:

    wah!
    wah!
    wah!
    gembira sakan kak ain nampaknya bila dapat tahu buku kak ain duduk carta teratas.memang patut buku kak ain duduk carta teratas sebab buku tu mmg besssst.

    CONGRATULATIONS!!!!!!!

  11. Anonymous says:

    SAYA DAH BACA AKU MAHU SAIS S.BESTNYEEE!!!SAYA PINJAM KWN.

    UTK PENGETAHUAN KAK AIN,SAYA SLH SATU ORG DI DLM DUNIA YG MEMILIKI SAIZ XXL.SO,SAYA NAK MINTAK RESEPI JADI KURUS & LANGSING…& RESEPI MKNN YG DI MKN THE NORMAL SIZE…

    PLISSS…

    AKU MAHU SAIZ S

  12. eizza says:

    wow!!best betol nvel kk ain..rse ktagih plak..hehe..
    kk ain bwat lar novel psal ade sowg minah neh..die mnat gler kt sowg mamat ensem lg kaya tp thp knakalan..ish ssh nk ckp..kalah rsenye adik sy..hehe:)..

    yg brharap,

Leave a Reply to nurul Cancel reply