LOGO THE WANNABABES

You may also like...

111 Responses

  1. aini says:

    halu k.ain.emm..ssh nye nk buat pilihan.sumer nye cntik2 belaka.tp bg kte,kte ske yg LOGO 3 n 8.coz dia nmpk mcm hebat ckit la..cm ner akk dpt ilham buat logo2 tu sumer?

  2. e-ka says:

    hai k.ain,hmm…sume logo tu cntk2.mmg ssh nk bwat pilihan.tp ade 1 logo yag kte ske iaitu logo 8.

  3. e-ka says:

    ehh..ade lg 1 k.ain logo 3 pon kte ske.

  4. farihah says:

    cantik sume logo logo tu. tapi rasanya farihah pilih no 1 dan 3 sbb dia gah dan glamor!

  5. wonderskd says:

    salam kak ain…kite pon minat kat no1 & no3 tuh…cantek…no8 tuh mcm lebeh2 lak…susah siket nak pileh mase mule2…sume cantek2..hehehe…kak ain, kite nak pesan satu buku aku mahu buli boleh x?…nih alamat kite..
    no.23, jln jagong 3,
    bandar baru uda,81200,
    johor bahru, johor.

    tolong yek..nnti duetnye akan saye hanta pakai wangpos..insyaallah…nih pulak email kite..
    [email protected]
    tolong yek…

  6. Aya.Best says:

    salam kak ain..
    ehehe.. ni 1st time saye komen kat cni.
    saye rase, logo #3 tu yang best.. sebab mcm stylish gitu.. (bg saye la)

  7. ila says:

    bagi saye logo 1,3,6,8,…
    yang 6 tu macam simple je…
    dan saye fikir may be sesuai dijahit kat beg!!!
    huhu

  8. aqilah says:

    bagi saye logo no 3 lawa.kak ain buat sendiri ke?

  9. Anonymous says:

    kak ain…!
    saye prefer yg 1st. die attractice dalam simple.
    3rd(yg org suke sgt tu..), mmg la cun + glamorous tp die mcm sibuk sgt. mcm penuh.
    yg 8 tu plak besar sgt dan x brp mnrik wpun die bley dpt top 3 antara da 1st + 3rd.
    hmm yg lain pulak, terlalu simple. x best. dan x glamour.
    wehee sekian sajaa 😉
    btw,
    akak buat x kuih tu? (x

  10. babypepper91 says:

    hye kak ain…
    bg ktla kn, kt prefer no.1 & no.3…
    mcm yg lain2 kte, dia npk glam n mewah sesangat…
    geramnye kt tgk…
    hmm, mnt2la kak ain plih no.1 @ 3 tu ye…
    klah, see u…
    tata kak ain!!!!!!!!!!!

  11. balqis says:

    kak ain,sy rase no.3 ngan no.5 cntik….kak ain !!! saye nak tempah buku AKU MAHU BULI & IMPIANA2 melalui kak ain bley x? saya tengok dekat MPH & POPULAR,buku tu takde lagi la….plaese kak ain….ni e-mail saya:cutegirl_[email protected]
    nanty saya byr melalui pos tau kak ain…
    terima kasih…

  12. JiYa^_^ says:

    Saya rasa logo yg paling sesuai untuk The Wannababes ialah logo3 sebab The Wannababes melambangkan fesyen dan remaja. Dan saya rasa logo3 adalah logo yang paling sesuai untuk attitude THE WANNABABES.. saya harap pendapat saya sedikit sebanyak dapat membantu Kak Ain.. 🙂

  13. wonderskd says:

    kak ain…kite tarek balek kite nyer vote tuh..bile kite tengok banyak kali….t’yante yg no1 tuh paleng cantek…ie mcm menonjolkan sifat keperempuanan derang..pastuh nampak mcm royalty gituh…pastuh cantik n simple…best sangat..

    solehah k

  14. Anonymous says:

    Halooo..Logo 3 n 8 nampak gempak!!

  15. ratu anis says:

    ape la korang ni 3 and 8 a cntk.br gempak.tp yg lain pn cntk gak.but 3 and 8 plg cntk

  16. Syifa says:

    Kalau tentang cover buku Impiana 2,saye pilih no.2.Sebab cover no.2 menceritakan tentang seseorang kalau dah berdaftar pasti akan terasa diseksa untuk mencapai impian.

  17. the.man says:

    Kalau logo wannababes tu pulak saye pilih no.3 n 8.sebab ia mencirikan tentang wannababes yang sering tergedik2 n bermaharajalela di sekolah

  18. Serra says:

    saya pilih logo 3

  19. najwaamira says:

    Saya pilih no 4,5 dan 6.No 4 sebab dia menggaykan ala2 royalty.No.5 nampak funky tapi ada kotak.No.6 funky tapi xde kotak.Tapi paling sesuai n0.4

  20. ~spiez_girlz~ says:

    saya rasa logo yg ke3 sebab ia nampak macam sesuai dengan the wannababes yg gedik………

    oklah

    bey2………..

  21. Anonymous says:

    kak ain,sy syerah.sy suke logo 6 n 1.glerr cantek.gune antara due tu lar yerk

  22. Anonymous says:

    logo 1!

  23. Anonymous says:

    logo 3lah lawa kak ain…lebih menonjol dlm segi corak dan warna

  24. AinMaisarah says:

    Salam,

    Oleh kerana ramai yang meminati logo 3, Kak Ain pun minat logo ni sebenarnya.

    Kak Ain akan meminta Cik Abang untuk ubah-ubah sikit logo ini.

    Logo Wannababes mesti nampak elegan dan menarik. Dalam masa yang sama nampak ringkas.

    Mmhh memang susah nak pilih logo ini. Tapi Kalau dah menjadi nanti.. InshaAllah cantik..

    Wannababes, Gaya, Mutu, Keunggulan.

    Eleehh.. berlagak je Wannababes ni kan kan kan.

    wasalam
    AinMaisarah

  25. Sara Imanina says:

    salam…
    saya suka no 1 dan no 3 sebab dua2 tu nampak cantik dan bergaya.

  26. Syafiqah says:

    saya rasa logo yg ketiga….sesuai dgn kump wannababes…

  27. Kak Ain saya suke logo no3 dan jugak no8..sebab cantik!!

  28. yaya.kawaii says:

    8 please!!chantique giler!!! please kak ain…kalau buleh letak nme yaya eh?thxx:)

  29. raihan says:

    aslmkm kak ain..saye pn rase logo no. 3 lbh sesuai…nmpk ade kaitan dgn wannababes…glamor,stylish,cool…

  30. ~marsya~ says:

    hurm..rase nye logo 1 n logo 8 ar gempak..canteeeekkkk…..

  31. NuriY says:

    logo 3… logo 3!!

  32. Anonymous says:

    kak ain,
    sye najwa…
    sye rase yang logo no.3 dan 8 yang paling cantik!
    sye rase sye pown nak sertai the wannababes jugak lah….he..he..he

    Wasalam,
    NajwaIzzati

  33. :: fatin :: says:

    k.ain…
    logo 1 ngan 8 yang sy rasa paling sesuai dengan character Wannabanes.
    antara dua-dua tu sy lebih ske 8…

  34. mizz cun melecun says:

    Logo 3 dengan logo yang last tu glamour sangat-sangat….

  35. Anonymous says:

    slm k ain..

    sy rasa sy suka logo nombor 4,5,6 la…yg lain mcm simple dan over..sy cuma bg pendapat jer..harap k ain dpt buat pilihan…

    wslm…

  36. Anonymous says:

    k.ain sy ske logo no8..

  37. fyqa says:

    a’slm,bg kite sumer logo cantik2.tp kite lg suke logo 1.ia nmpk simple but stylish.

  38. fyqa says:

    sumer cantik2 tp kite lg suke logo 1.nmpk simple but stylish.

  39. Anonymous says:

    helo kak ain…
    syer sker logo no.3 n 8..
    logo tu cntik sgt….

    -kyna-

  40. eida says:

    salam kak ain..

    eida rse dlm bnyk2 logo..logo 3 pling sesuai utk group the wannababes 2…

  41. nurjihan says:

    hai kak, saya ni baru buka web ni. saya suka logo no 1 and 3.boleh tak saya nak popular macam THE WANNABABES?

  42. hamiza says:

    saya rasa kak buatlah logo 3..
    sebab kan wannababes glamor..so,logo menampakkan ciri2 glamor..
    kalau akak buat logo tu..saya nak belilah..
    akak buatlahbeg warna putih bercorak pink.baru best.

  43. Anonymous says:

    askum kak ain,
    saya rasa nak pilih logo 3 sebab nampak macam unik n ada macam aura kat castle skit yg laen tu mcm untuk budak2 sangat r…

    ~ainina~

  44. Hilya says:

    salam kak ain,

    saya pilih logo no. 3 sebab ia nampak unik n cantik,yg lain tuh cantik jugak….

    ~HiLyA~

  45. sume cntek..

    tapi, aema rase, kalo akak nak dye nampak glamour dan ekslusif..
    akak patut pilih logo 8..
    kalo nak nmpak manjer plak,
    akak pilih logo 6…

    kalo akak nak tunjukkn kelembutan/kecantikan dyeorg..
    akak patut pilih logo 1..
    mcmnner??
    okies x cmmt aema???

  46. princess97 says:

    dear kak ain saya suka logo 1,3,8.ia unik dan lain dari yg lain..kak ain antara logo ni nanti kak ain nak buat kat beg sandang ke?

  47. Anonymous says:

    askum kak ain!!!

    *erm…sy sker logo no 3 tpi my sis sker yg n0 4 sbb dier ckp bru gmpk sbb The Wannababes queen control!!he3x

  48. ash_haidah says:

    saya rasa logo no.3 paling the top….. sedap mata memandang… yang lain tak cantik langsung… tapi logo yang last kali tu pown ok gak….

  49. Anonymous says:

    saya paling suka logo 3 sbb ia logo yang nampak paling sesuai untuk the wannababes

  50. Anonymous says:

    hai kak ain..apa khabar?????
    sya rasa logo yang 1&3.yang 8 tu nampak over sangat.yg 5&6 tu pun tak sesuai sbb ahli WANNABABES tu kan x suke lelaki

  51. Anonymous says:

    logo 3

  52. aImieY says:

    hye kak ain..!
    klu sy,
    sy plih logo 8..
    cnteyk..

  53. misz says:

    LOGO 3 HEBBATTTTTTTTTTTTTT!
    🙂

  54. Zulaikha says:

    wahhh!rambang mata!rasenya yg plg cute no 3 kot sbb entahla, mungkin sbb sesuai dgn citarasa n aura wannababes..

  55. Anonymous says:

    Hai Kak AIN!Saya pilih logo 4 sbb simple untuk dijahit.Tak perlu banyak hiasan.

  56. Adlina says:

    Halo Kak Ain!Waktu nak pilih logo tu tadi,rase cam nak pilih je semua(kecuali logo 8 sebab dari mata Lina tak cantik)! Lepas tu Lina dah tau mane yg Lina suke.Logo number 5(coz ade gambar LOVE),logo number 7(coz terlalu simple)and logo number 2(coz ade bentuk tiara.Lina suke tiara!)Lina berharap sangat2 biar K.Ain buat logo ni.Please yer Kak Ain?

  57. Ann says:

    hai.kak ain…ann rse kan sume logo cantik.tp..pd pendapat ann,logo 3 adalah yg terbaik..ia sesuai dgn kumpulan the wannababes yg popular itu..logo 3 juga menunjuk kan kemegahan mereka sebagai kmpulan yg plg popular….tp,ape2 p0n..bg ann sume logo cntik..pndai kak ain reka!!

  58. nurfarahani says:

    assalamualaikum,kak ain,

    saya lebih suka lgo no.3 kerana ia lebih glamour dan gedik.

    wassalam,
    nurfarahani mohd anuar.:)

  59. Sarah835781 says:

    Askum k.ain..

    sy sarah.. hmm.. sy prefer yg no 2 & 3 sbb yg no 2 tu simple tapi bergaye.. yg no 3 tu glamor + ssuai ngan the wannababes yg gile kuase tu… no 1 n 8 tu nmpk gedabak sngt la… no 5 n 6 cntik tapi simple sngt… mcm the powerpuff girl.. hehehe..

    tapi.. keseluruhannyer sume lawa la… huhhuhu..

    ~~sarah~~

  60. Anonymous says:

    semuanya cantikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

  61. chot says:

    akom k.ain….
    bg sayer la kan…logo no 2 tu
    simple n nmpk macam lbey glamor,,,
    saya rase saya pilih logo no 2…
    sbab logo tu x serabut sgt n simple jerk…tp lawa…
    pndai akk ain wat logo 2..
    smoge berjaya …
    gooD LucK….

  62. Anonymous says:

    Hai Kak Ain.Melina CADANGKAN LOGO 6 SBB IA SESUAI DGN THE WANNABABES YG SUKA BERCINTA DAN MENGGEDIK BILA NMPK LAKI KACAK. PINK PUM SESUAI JUGA UNTUK WANNABABES SBB PINK MELAMBANGKAN PEREMPUAN JENIS TERGEDIK DAN TERLEBIH MANJA

  63. Anonymous says:

    whazz up girlz!!!
    salam kak ain….

    bagi saye,sume nyer cantik.tapi yang boleh membuat saye terpikat adalah logo no.3 kerane ia nampak cool….
    dan sesuai untuk org yang terlebih glamor macam FASHA.dan ia juga sesuai untuk semua BABY PINK yg suke warne PINK!termasuklah saye KYRA.

    OKEY BYE…

  64. Anonymous says:

    haloo kak ain… farhana rase….logo 3…sbb nmpk hebaat sesangat…& nmpk ade royalty ckit…

  65. FaRiSaH says:

    klu sy rase plak logo no. 6 tu cantik !!!pink colour n ada love lagi tu….

    ^_^
    Yg menulis,
    FaRiSaH

  66. kimi says:

    saye ske logo 5 sbb sgt pink dan glam…cam cute pown ader…

  67. kimi says:

    no 3 pown chantiks, gediks n glams sgt!!!saye ske!!!

  68. qilah says:

    halu kak ain,saya rasa logo number 3 coz ia tpt ngan kesesuaian the wannababes.

  69. siti_12 says:

    salam kak ain,

    siti suka sangat dengan logo 8.cantik dan menarik hati.camne akak dpt idea buat logo 2?

  70. ain says:

    salam kak ain,
    saya rasa logo 6 sebab ia nampak sangat yang The Wannababes gedik

  71. eisya says:

    kak ain saya nak undi.harap tak terlambat lagi.saya undi logo bagi

    cover buku AKU MAHU BERGAYA.

    Logo F

    logo kumpulan THE WANNABABES

    Logo 3

  72. no 8 dan 3..nampak glomer skit…

  73. ain fatihah says:

    ain pilih logo yg no.3 tu sbb nmpk mcm kerabat diraja punya logo……hah hah hah

  74. purplegrapes says:

    hai kak ain, susah nya nak buat pilihan. sumuenya cantik, saya suke LOGO 3…

  75. hmmm..sebenarnya,the wannababes tu memang wujud ke?saje nak tau…citer pasal logo tu,saye suke semua kecuali no.8….ermmm,kak Ain ade email atau friendster???kalau ade,email la saye….please yerk,,,[email protected]
    itu emailnyer….email tau…

  76. idayah says:

    salam , kalau saya , saya suka logo yg no 3 n 8 . lgi cool untuk the wannababes yg lgi popular ;

  77. Kak Ain, saye rasa ambik yg kt atas tu,yg ade ‘CROWN’ to yg boleh menonjolkan lg keGEDIKan diorang. Bye!

  78. hye kak ain….sumanye cntik2 belaka…tp bg pndpat sye…sye suke yng no.2 dan no.4 sbab walaupun corak die simple tp ttp cntik..dan logo 2 ade corak crown mnunjukan kuasa dan pngaruh the wannababes kat skolah seri bangsar…logo yang lain 2 terlalu complicated…2 j la yng sye bleh bgi pndngan sya…k…bye

  79. cute says:

    kak ain….. sumenye cantek sangat… tapi saya suka yang no8 tu la… nanti saya nak tengok logo no8 tu kat novel AKU MAHU BERGAYA ok…!! sayang kak ain!!!

  80. aina says:

    Kak Ain cantiklah logo no.1 tu…..Kak Ain boleh tak buatkan logo untuk saya.Macam mana Kak Ain buat?k,itu je….wassalam.

  81. Cutenya logo yang kedua tu

  82. hanim says:

    alamak logo nya semua cantikkkkkkk!!!!sape yang eka heh?

  83. salam kak ain….
    x pe kan kalo pilih 2…????
    saya pilih logo 4 dan logo 8…
    coz ia nmpak cam cntik..n sweet sesangat sesuai larh ngan kegedikan mereka smua itu….

    salam..,
    fatyn nabella..

  84. Reen Novel says:

    Assalamualaikum..wah cantik sungguh logo-logo itu..
    kk ain,sy hendak tanya,dlm buku new york 1,
    dia ada tertulis..
    Adik-adik yg glamor seperti the wannabes berpeluang menjadi karektor dalam novel akan datang!
    bagaimana ingin menjadi karektor tu?
    sy harap kk ain boleh menjawabnya..terima kasih

  85. Hai kak ain,saye rasa logo ke-3 tu nampak cantik ckit.logo tu nampak lebih bergaye n hebat.

  86. laila says:

    kak..sye rse logo nombor 1 dan 3 pling cntik…ssuai untk wannababes:]

  87. nur najah bt says:

    jah1906 says,

    logo 8,nmpk kool n sesuai utk
    ‘THE WANNABABES’,yq gedik.

  88. dear kak ain,
    saye rase lebih baik kak ain gune logo no.3 tu sbb logo yg itu cantik sngat…kak ain dpt ilham dari mane hah??saye suke sngat logo no.3 tu..biasenye saye lukis jadiler jugak tapi kalo logo ni …hhmmm…bayang pon tak nampak tau…susah btul nak lukis..
    oklah…bye2 kak ain..=)

  89. ashcutebaby says:

    i suka logo nombor 1,3,8. i guna 20 min nak choose. semua pun cantik cantik belaka!!!!!!!!

  90. Atiqah says:

    Salam… Kak Ain, saya rasa logo no.3 and 8, kot…
    Oleh kerana semua ahli The Wannababes kaya belaka, no. 3 paling sesuai bagi saya. Lagipun, mereka memepunyai pengaruh hebat di Sri Bangsar. Logo yang ada gmbr mahkota amat sesuai bg simbol ‘pengaruh hebat!!!’

  91. AnodCoco says:

    salam kak ain. mane gambar logonyer? xde pun. cane nk undi ni?

  92. AnodCoco says:

    salam kak ain. saye pilih logo 1 dan 4. cantik sgt.

  93. aeinaa says:

    rsenyer logo 3…nmpk glamor n ad power dye mcm jenama girl…

  94. nur dini says:

    saya suke logo 7&4 nampak cam simple cantik nice.

  95. nur dini says:

    tapi nape sume nampak cantik plak ni ish pening

  96. fudhlaa says:

    salam kak ain…:D
    sumernye cntik2….
    tp bg sye…sye ska logo 3..
    sbb nmpk glamor skit..:D

  97. eYrA says:

    salam kak ain…eyra cadangkan logo 4…coz logo 2 nmpak cam stylo ckit..

  98. anis says:

    salam,hai kak ain. saya suka logo no.3. ianya sesuai dengan imej wannababes dan cantik. macam mana kak ain dapat but logo 2.

  99. anis says:

    salam,hai kak ain. saya suka logo no.3. ianya sesuai dengan imej wannababes dan cantik. macam mana kak ain dapat but logo 2.

  100. anis says:

    salam,hai kak ain. saya suka logo no.3. ianya sesuai dengan imej wannababes dan cantik. macam mana kak ain dapat but logo 2.

  101. elly_na says:

    SY Ske lgo 3,2 n 8,,cantex,,

  102. elly_na says:

    SY Ske lgo 3,2 n 8,,cantex,,

  103. elly_na says:

    SY Ske lgo 3,2 n 8,,cantex,,

  104. Anisah says:

    Assalamualaikum kak Ain..
    Kak Ain,saya tak tahu nak pilih yang mane..susah nak buat pilihan..semua cantik2!!Tapi,saya pilih logo 3 =)

  105. amanda says:

    Saya suke logo c and f sebab it’s beautiful and perfect…..

  106. amanda says:

    saya suka logo 3 dan 8 sebab ianya cantik tersangat.

  107. Nayli Raimi says:

    KAK! NO.8 sebab ‘The Wannababes’ kan terlebih lebih dan gedik! Sesuai sangat! 🙂

  108. Nayli Raimi says:

    KAK! NO.8 sebab ‘The Wannababes’ kan terlebih lebih dan gedik! Sesuai sangat! 🙂

  109. e~zatey neyzam says:

    no.8…..*sngat gdik n sweet..sesuai sngat dngan the wannabebes…*:D

Leave a Reply