KTTM : Gambar Kelab Teman Tapi Mesra AinMaisarah

You may also like...

11 Responses

  1. farah says:

    kak ain..fara dah tahu yang kak ain dah dapat farah punye gambar. cume cik abg kak ain tak editkan lagi sbb sibuk mkn durian.fara pun dah lame tak makan durian. dengar perkataan durian, terselit sedikit perasaan terliur. cume fara nak tanye.bile nak editkan gambar fara tu?(ampun dipinta dari hujung rambut hingga hujung kaki kerana sibuk bertanya)

    ~fara/nurul farhana~

  2. Izzie Izzati says:

    kak ain,boleh tak kalau saya hantar gambar saya lewat sikit? sebab,baru-baru ni komputer saya ada rosak apa entah.jadi,banyak dokumen dan gambar yang hilang.bolehkan kalau saya hantar lewat,kan?

  3. ainmaisarah says:

    Salam Farah,

    Nasib baik Farah bertanya, Kak Ain dah check dengan CIk Abang, katanya semua dia dah edit, jadi Kak AIn dengan cepat menyemak emel Kak Ain.

    Memang ada gambar Farah. Kak AIn minta maaf bagi pihak Cik Abang yang mabuk durian.

    Kak Ain akan pastikan gambar Farah keluar dalam next batch.

    Izzie,
    Boleh-boleh, yang penting gambar di hantar tau.

    wasalam
    AinMaisarah

  4. Anonymous says:

    wahhhhhhh.. bestnya dapat jadi cover wannababes…. terima kasih kak ain kerana edit gambar saya..eh, lupa pula nak ucapkan terima kasih kepada cik abang kerana mengedit gambar saya… love you all..

    ~ kyna ~

  5. Kak Ain!!
    Saya baru aje antar gambar saya..
    Tapi itu gambar saya yg baru diedit..
    Tak ape ke kalau hantar mcm tu?
    Saya risaulah Kak Ain..
    Kalau Kak Ain tak terima tolonglah kalau ada masa hantar berita itu ke
    [email protected] secepat mungkin!

  6. ::fatin:: says:

    skye..
    hahaha

  7. farah says:

    ok kak ain..thanks..takpe lah cik abg kak ain tu mabuk durian..fara pun mabuk durian.cume takde durian kat rumah fara.

  8. farah says:

    salam kak ain..

    lagi satu fara nak tanye
    gambar fara tu boleh terima ke?
    tak kecik?

    salam sayang dari peminat yang sangat2 setia(tak minat kat penulis lain dah tau)

  9. aini says:

    salam k.ain

    hehehe..klaka plak tgk gmbr sndri kat cni..

    gmbr2 tu semua akn dmasukkan dlm siri AKU MAHU yg akhir ker?

  10. farah says:

    kak ain..
    bile nak edit gambar saye?
    dah berjanggut saye tunggu ni.
    siang malam menunggu gambar untuk dikeluarkan..
    sedih2.

  11. Anonymous says:

    sharifah nor saidatul hakimah binti syed anuar. 12 [email protected]

Leave a Reply to ::fatin:: Cancel reply