AinMaisarah & Make Over Maybelline

You may also like...

26 Responses

  1. hehe k ain .
    video tu pon alya dh tengok awal2 lg time k ain baru masokkn dlm .. 4/5 minit la..
    hehe.. 🙂

    salam,
    alyathewonders

    seasonywonders.blogspot.com
    melawatlah ke blog alya kalau k ain ada masa .. and alya tengok k ain cam tak sebok je hari ini .. asyik masukkan entri 😛

  2. ALyA WoNdErS says:

    gambar dia clear betul kan kak ain ..

  3. ALyA WoNdErS says:

    sorry yg alya the wonders komentar no 1 tu alya terpakai akaun classmates alya .. hehe.. sorry and jgn confuse tau!

  4. Green Apple says:

    hy…
    saya green apple..
    saya tengok..
    cantik akak ain..
    boleh jadi model tau…
    k la..
    bubye..

  5. salam kak ain.
    waaa.. melaram nampak. hehe
    nampak gaya lepas nie kak ain boleh jadi part-time model lah.
    :DD

  6. misz qiqin says:

    K.Ain,
    saya sokong green apple,
    k.ain comel sangat!
    manis je bile senyum tuu…hihi…selamat k.ain dah kawin, klu tak blh saya kenalkan pd abg saya ;p ;p

    saya respek k.ain, pakai tudung tapi masih blh bergaya.. saya mmg suka buku-buku k.ain dan saya baca citer k.ain di rumah pink ni… i’m ur totally loyal fan!

    saya ada bg e-mel kat k.ain…bls tau…saya tunggu sgt2!

    yg tertunggu,
    misz qiqin

  7. fazlin says:

    askum kak ain…

    kak ain niey cute sangat…
    geram nak cubit pipi-pipi 2…
    kulit kak ain pon cantik..
    licin n nampak lembut…

    kak ain..
    buanglah spek prada 2…
    nk tengok muka kak ain yg sebenarnya…
    pasti lebih cantik….

    kak ain..
    jemputlah pergi kat blog fazlin n komen tentang cerpen bab 3 yg baru siap…
    komen kat Jom Borak..
    pergi tau.
    tinggalkan jejak kak ain..

    yang menunngu..
    …Fazlin…

  8. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain ,

    Wah ! Berkali-kali Hanis tengok video tu. Haha , lawa lah Kak Ain selepas disolek !

    Memang berbaloi.Minggu lepas, Hanis ada pergi tapi bukan Maybelline tapi , Samsung !

    Kalau pergi lain kali , Hanis nak cubalah . Hehe , ntahntah kaku macam kayu. :p

  9. Anonymous says:

    Salam Kak ain,

    Saya rasa Kak Ain bukan comel yapi Kak nampak cantik ‘n’ gorgeous.Kalau tak pakai spek prada tu lagi cantik.

    Zafirah

  10. najwaamira says:

    Salam,

    Cantik gak kak Ain kitakan?Hehe..Saya adalah ambil gambar masa tu promotion Estee Lauder.Make up tebal la masa tu.

    Malu2 pun ada masa nak bergambar mcm model pula!

  11. fara says:

    salam kkAinMaisarah…..

    ermmm tebal nyerr make up…hahaha…cian fara…fara x cam kkAinMaisarah….bukan sbb x mampu..mampu mmg laa mampu..mmpu sangat..tp..kulit fara x ley kene make up.. alergic laa katakan huahua… x pe laa..asalkan kkAinMaisarah bahgia…huhu….

    wasalam…
    yg jelous,
    FarAsyiqin aka Macho

  12. Anonymous says:

    Salam kak ain,
    Wah! lawanyer!:)

    wasalam,
    ~dayah~

  13. Balqis tak pernah tengok gambar Kak Ain selawa itu !!!
    Hehehehe…
    Gambar tu dah laa clear…
    Lawa,cantik…
    Memang bagus pun Cik Abang suruh Kak Ain beli bedak tu…

  14. Kak Ain…
    Maaf ye…
    Yang post rawatan kaki tu..
    Sebenarnye Balqis nak tulis KAKI BABY…
    Tp tertulis kaki babi…
    hehehehehe…
    Balqis x bermaksud yang babi tu taw….
    Maaf Kak Ain…

  15. Syafiqah says:

    SALAM
    kak ain comel sgt.
    😀
    dah mcm model,boleh buat part time.
    huhu..

  16. Nurul says:

    salam kak ain,
    amboi, pandai betul kak ain berposing. ada gaya macam model terkenal je..

    maaflah kerana saya dah lama tidak menjenguk ke rumah pink ni. seminggu lepas saya sibuk dengan peperiksaan. jumaat, sabtu dan ahad saya mengikut rombongan lawatan ajk koperasi dan pengawas pss ke taman negara pahang. petang semala baru pulang. penat juga saya hari ni.
    kak ain pernah ke sana? kalau belum, saya rasa kak ain perlu ke sana kerana pemandangannya sangat tenang dan mendamaikan. bolehlah kak ain dapat banyak-banyak idea untuk tulis 100 novel.

    maaf, sampai di sini sahaja. ada masa kita bertemu kembali.

    wasalam…

  17. sara imanina says:

    Salam kak ain,

    Wah, cutenya gambar kak ain.

    Sara dah lama sangat tak pergi Mid Valley. Kali terakhir sara pergi 2 hari selepas result UPSR keluar (hari pertama cuti persekolahan lah).

    Rindunya MidValley..

    Tebalnya. Muka Sara alergi pada sesetengah bedak. Sesetengah jelah, ada yang tak alergi.

    Teringat lag waktu tu, macam biasa Sara pakai bedak sebelum pergi sekolah, sampai sekolah muka jadi gatal-gatal. FOBIANYA !! Satu hari Sara tak dapat beri tumpuan langsung apa yang cikgu ajar.

    Sedih.. Tapi tak semua bedahk Sara alergilah.

  18. Riha says:

    KAK AIN….
    TENGOKLAH RIHA KT TV9…:)
    20 JULAI NI… AHAD 7:30 MALAM..
    AJAKLAH CIK ABANG TENGOK SAMA, HEHEHEH…^_^
    KAK AIN BAGITAU LAH JUGAK KAT SEMUA PEMBACA KAK AIN! THANKS….

  19. aini says:

    salam k.ain

    emm..lawa la.pandai org yg make up tu kan.heheh..

    geram la tgk video tu.asik tersangkut2 jeww..
    nak tgk penuh pun ssh la..

    k.ain ni kalo pegi mane2 mmg bawak kamera yer??

  20. AinMaisarah says:

    Salam buat Riha,
    Kak Ain harap Riha boleh e-melkan kepada Kak Ain semua gambar-gambar disebalik tabir rancangan ‘Suatu Hari Nanti’

    Kak Ain nak siarkan dan war-warkan kepada pengunjung di Rumah Pink AinMaisarah tentang kemunculan Riha di TV.

    Sila e-melkan secepat mungkin ya!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah
    p/s: Mesej dan komen mereka yang lain akan Kak Ain balas sekejap lagi ye!

  21. najwaamira says:

    Kak Ain,

    Boleh x jwb komen AinMaisarah & HP Mini?

  22. ~nana~ says:

    salam kak ainmaisarah binti ???

    kak ain tgok sekali macam umo19 tahun
    je.hehe..cute lah boleh jd model tkenal.nasib baik maybelline tak ambil jadi duta klu tak ,x menang tangan kak ain.huhu

  23. syerah z . says:

    nk buku baru.nk menang jugak.

  24. farah_hanum says:

    salam kak ain….
    ciut,comel,kiut semua ade pada kak ain kita….hehehehe memang cantik laa…cik abang cakap ape kat kak ain semasa tengah bergambar puji tak???hehehe saje je….tanya…erm…kak ain ibu saye dah sms kak ain bila nak dapat buku aku mahu popular…..please kak ain jwab komen saye ….

    yang mengharap dan menunggu…
    farah_hanum.

  25. Anonymous says:

    ellow!!
    Cantik nye kak ain!!!

  26. Iman Azhar says:

    Wah,Kak Ain kita ni comey btol…
    Dpt msuk YouTube lg…
    Cayalah – Nubhan AF6 ….

Leave a Reply to najwaamira Cancel reply