Kisah di Kuching, Sarawak: Bhg 1

You may also like...

17 Responses

  1. Salam Kak Ain,

    Saya duduk Holiday Inn masa gi Sarawak.Bawah tu ada tempat shopping kan? Semoga Kak Ain bergembira di Sarawak.

  2. misz qiqin says:

    K.ain!
    selamat k.ain update entri hari nie! rindu sgt k.ain! hihihi!

    k.ain sy doakan balik nanti tak hujan. klu tk nanti k.ain takut lg!

    k.ain masukkn gambar di sarawak cpt2 tau. sy tunggu! ;p

  3. Shasha says:

    tak sabar nak tengok gambar2 kak ain di sarawak!

    p/s: apa la agaknya komplen yg kak ain nak buat pasal hotel kt sane ye.. Hehehe 😛

  4. hye kak ain!!kak ain dok kat holiday inn kew??hrmmm…nape akak x dok kat Merdeka Palace,Riverside atau Hilton??huhu…tapi kan kalau berbuke kat holiday inn sedap…heheh

  5. adam says:

    kak ain maner bahagian dua ,kak ain.

  6. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain ,

    Alhamdulillah , Kak Ain selamat berlepas dan selamat mendarat ,

    Hanis tidak pernah ke Sarawak .
    Nampaknya , kali ini rezeki Kak Ain lah , ye ?
    Kak Ain ke Sarawak atas urusan bercuti atau bisnes Cik Abanag ?

    🙂

  7. farah hanum says:

    salam kak ain…
    fuh…risaunya..naik kapal terbang kalau hujan…nasib baik kak ain selamat berlepas dan mendarat….kak habis melancong ke Kuching bila???

    wassallam….
    farah hanum.

  8. ALyA WoNdErS says:

    Hai Kak Ain !! (^_^)
    Kak Ain pergi Sarawak naik flight aper? Kalau MAS warna putih, Air Asia merah, kapal terbang ini warna biru gelap. Uniklah! Hehe ..

  9. hai, kak ain. saya pernah pergi sarawak. tapi terlupa tidur kat mana. saya suka berada di sana sbb tmpt nya best sangat. lagi satu ada x cara untk dapat novel akak secara percuma sbb saya suka sangat baca buku akak ain.

  10. najwaamira says:

    Salam,

    Syukur…Selamat juga mendarat!Mesti best buka puasa awal kan?:D

  11. salam kakAinMaisarah,

    oooo..dah sampai Kuching Sarawak, ya??wah, bestnya…

    untuk pengetahuan kakAinMaisarah, ada orang cakap Hotel Holiday Inn tu berhantu. entahlah… Fara pun x pasti sebab kalau Fara n family Fara pergi Sarawak, mesti kami duduk di Tabuan Jaya, di taman perumahan polis. Maklumlah, ayah Fara Ketua Cawangan Khas Sarawak(KCKS), polis lah katakan. Kadang-kadang Fara duduk di Merdeka Palace. kat sana memang best. n lagi satu, hotel hilton yg dekat dengan riverside. kalau Fara pergi Sarawak mesti Fara borong semua minyak wangi kat sana.. hehehe… best betulshopping kat sana. Perfume diorang berjenama & murah!

    salam sayang, Fara theMacho!!

  12. Nisa says:

    Seronoknya Kak Ain pergi sarawak. Anyway, kenapa kak ain kena pergi sarawak? bercuti ke?

  13. This comment has been removed by the author.

  14. fai619 says:

    dah slamt smpai???alhamdulillah..hehe
    jgn lupa bwk ole2 tau!

  15. fai619 says:

    kak ain,novel comel percuma tu ade lgi ke?
    ke dh habis??
    klu ada,sye nk beli aku mahu teman tp mesra yg ade novelcomel percuma:rahsia hati mr.lobak2…
    p/s:plis bls cpt2…
    sye ade antar msg kat e-mail k ain,hrp k ain sudi baca n balas…

  16. Anonymous says:

    Hadoi Kak Ain……Mesti best kan pergi Sarawak?Kesian Jupjup Kak Ain.Jupjup tak pernah pergi Sarawak.Kalo bapak Jupjup pergi Sarawak tu adalah.Kalo Kak Ain pergi Sarawak,Kak Ain naik Jambatan TampaRuli tak?Bapak saya lalu jambatan tu dekat nak 10 kali Kak Ain.

    Mesti BEST,kan KAK AIN?

Leave a Reply to misz qiqin Cancel reply