AinMaisarah Demam… =(

You may also like...

21 Responses

  1. Zaimin says:

    kesian kak ain. semoga kak ain cepat sembuh ya.

  2. nurulbalqis says:

    La haaii..
    Kak Ain demam ke…
    Harap cepat sembuh ya..

    p/s; Nak juga Nasi Lemak Antarabangsa tu 😀

  3. hiDayah says:

    dulu kalau saye kene ulser..tetap makan bende2 pedas nih..salah satu nye nasik lemak laa…sanggup tanggung risiko! xp

  4. aQMa says:

    Semoga Kak Ain cepat sembuh ya..
    Makan ubat tau..

  5. AinMaisarah says:

    Salam Zaimin, Balqis, Hidayah & Aqma.

    Terima kasih atas doa semua.

    =D

    Hari ini bangun pagi… tekak Kak Ain masih bengkak. Batuk masih berleluasa. Tetapi Kak Ain bersyukur sangat kerana tidaklah sampai kena asthma attack.

    Mesti minum air panas banyak-banyak.

    Mesti minum jus oren banyak-banyak.

    Mesti sihat segera!

    Salam Sayang,
    AinMaisarah
    p/s: Kak Ain juga mendoakan para pembaca semua sihat selalu =D

  6. Noorfaqihah says:

    Kak Ain Maisarah cepat- cepatlah sembuh, yerp? Nanti siapa pulak yang nak tulis novel Aku Mahu, ni?

    Tak pasal- pasal saya kempunan nak baca novel- novel Kak Ain yang belum siap lagi..

  7. alahai..cian nye..
    demm ea..??
    dh dekat 2 bln kte x bg komen kat cni..
    tgk2 dh dmm la plak..!!

    anyway..moga akk sihat semula yer..
    ntah2 kan ubat nye g shopping x??
    hehehe..

    aini

  8. ~aien~ says:

    smoge cpt sembuh ye..
    cian kak Ain..

    ~sy lpar la tgk nasik lemak antarabangse tu..huhu..~

  9. ♥J-A-S♥ says:

    Jas doakan Kak Ain cepat sembuh dan bersemangat !!
    Jaga diri leklok Kak Ain !!

  10. Shasha~Acha says:

    kesiannya kak ain…
    moga kak ain cpt sembuh…
    kak ain kasi ke kucing tu mkn?

  11. siti fatimah says:

    assalamualaikum k.ain

    siannyer…..
    demam eh..
    fatimah doakan kak ain cpt sembuh…
    nnti buku impiana 3 lambat pulak diterbitkan 😉

    x sabar siot nk baca buku impiana 3

  12. oReyLeu says:

    semoga cepat sembuh…sdap ke nasi lemak antarabangsa tuh??
    nak sikit!

  13. Kesian Kak ain demam…Saya doakan agar Kak Ain cepat sembuh ya.!!

    Sedapnyew nasi lemak antarabangsa tuh..!!Terliur..!!!Nk sikit..

  14. cepat2 baek ehh ,
    baru boleh update blog selalu =p

  15. Nur Aqilah says:

    assalamualaikum kak ain,
    Cian kak ain… semoga cpat sembuh ye kak!
    Kak ain,nak nasi lemak antarabangsa 2 bole tk? hee3..^_^

  16. Shasha says:

    oh, kesian kak ain,
    semoga cpt sembuh! ^^

  17. Yun-yun says:

    OOOOH,Patutlah dah lama tak masukkan entri baru.
    Takpe….Takpe. Kitaorang semua faham. Semoga cepat sembuh.Ameen.

  18. sakura_falls says:

    Kak ain,
    saya pun pergi juga ke Islamic festival.=)

    kak ain pergi pukul bape?saya pergi pukul 2.30 p.m.

    semoga cpt sembuh.
    supaya boleh edit gambar2 dan tulis entri masa kak ain kat Islamic Festival.ameen…

  19. Aqilah says:

    harap kak ain cpt smbuh

    P/S:lawat lah blog saya di:
    missa-luhkanperasaanmu.blogspot.com
    atau
    luahkanperasaanmu-aqilah.blogspot.com

  20. Salam Ain,

    Kak Lis dengar Ain demam ye? alahai kesiannya. Tapi memang musim orang demam sekarang ni. Selalu kalau kak lis demam, kak lis minum jus apple (sbb apple kan cooling cooling gitu) dan minum teh-o-lemon plus honey untuk melegakan batuk. So far 2 benda ni selain ubat2 dari klinik, amat serasi dengan badan kak lis. Kak Lis harap Ain cepat semboh ye.

    p/s : kalau ain nak menatap gambar-gambar pertunangan, ain boleh melayari http://cintanorth2south.blogspot.com. kak lis bukak blog baru untuk update semua cerita yang tak berkaitan dengan cookies & brownies biz.

    Salam ceria
    KaK LiS

  21. marjan says:

    assalamualaikum kak ain

    kak ain dmm teruk ker??
    kesian kak ain ek..
    x per nanti mkn ubat banyak2 tau
    dengar ckp cik abang sekali

Leave a Reply to Shasha~Acha Cancel reply