AinMaisarah Menulis Kembali! =D

You may also like...

14 Responses

  1. NaNa_LiAnA says:

    salam…..
    sy x dpt la nk teka sape artis brbaju putih tu tp yg sy tau kak ain nmpk cute sgt!

  2. amely M says:

    hi kak ain 🙂

    artis tu ?

    hmm , tiara jacquelina kot .

    hehe , saye teka je . ^^

  3. salam…..
    saya rase yang artis baju putih tuh pontianak kot…
    hehe…
    gurau jer.
    tapi yg penting kak ain nampak

  4. aah. cam tiara jacquelina lah!

  5. khadijah says:

    kak ain,
    x pastilah sape,
    tetapi…
    kak ain mmg cute sgt!!!

  6. tazia says:

    macam nurul je kalau tak silap.:D:D haha. macam tiara jacquelina pon ade jugak:D haha:)
    ka ain,saye nak tanye ni
    kat miri ade tak jual buku aku mahu ke new york 1 dan 2 dan jugak buku impiana 3? ape lagi erk buku terbru kak ain? kat Brunei ni lame sangatlah.
    harap kak ain dapat reply:) hehe.

  7. EzzAty96 says:

    salam…..

    saya rase cam aida aris.. tpi x taulah btl ke x?cam tiara pun ada.
    kak ain ckplah sape artis 2…

  8. star dazzle says:

    marsha AF, betul tak?,klu tiara jacquelina rambutnya kan pendek !!

  9. DJ Farahani says:

    Salam,

    Ermm,mungkin tiara kots!Heheh..=D!Mesti bukan jawapan selamba ni yang akak nak kan?Heh!

    Apalah…=Pkebzian….tak dapat nak dtng blog akak setiap hari..dipenuhi dengan homework!

  10. ELna says:

    emm.. tiara?? i think no.. i think Liyana Jasmay,, spe sokong??

    kak ain sihat?

  11. Nadzirah says:

    x dpt la teka artis kat blkg tu!!
    kak ain jadi x bukak rumah pink mase pesta buku nanti?? buku impiana 3 kak ain ade jual x nanti??

  12. +AIDA+ says:

    rasanya itu anggun kot…main teka jek sbb kat die dtg malaysia nak buat showcase psl album die…

  13. hurm..
    nak cuba teka lah sape artist tu..
    Anggun ke?

  14. ELna says:

    i know it … Anggun.. Anggun.. Anggun betul x.. kak ain ngan kengkawan

Leave a Reply to NaNa_LiAnA Cancel reply