Selamat Mengasah Pensil, Menjawab Soalan dan Menduduki Peperiksaan UPSR!

You may also like...

23 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Ya yaa..
    All the best untuk semuaa adik adik darjah 6 😉
    Hehehe.. Berjuang habis-habisan untuk dapatkan apa yang jadi impian selama ni…

  2. nabilah says:

    yup
    harap harap akak ngan abang tahun enam selamat menjawab UPSR!

    jangan menggigil pegang pensel!
    Dapatkan 5A tau!

  3. unlisted_one says:

    Salam ain maisarah,..

    Maaflah terpaksa bertanya dekat ruangan comment ni. Bila saya boleh mendapat baki 6 novel comel yang saya pesan? Email terakhir yang saya terima mengatakan 15 ogos. Tetapi, saya masih belum menerimanya sehingga sekarang. Email yang saya hantar bertanyakan perkara ini pun tak mendapat balasannya. Sekali lagi, maaf sebab bertanya di sini. Novel2 itu hadiah untuk assistant saya. Terima kasih.

  4. DJ Farahani says:

    Aminn..

    Good luck 4 year 6!UPSR!
    😀

    Dapat 5A!5A dalam genggaman.
    Hik.:P

    😀 Kakak abang yang tahun 6,buat yang terbaik! 😉

  5. ingat kak ain dgn year 6….
    by the way….kak ain,doakan saya tau!

  6. Semoga berjaya wahai adik-adikku!
    😉

  7. star dazzle says:

    kak ain,

    ari ni dah upsr.pemahaman sederhana,penulisan senang,maths pper 2 kacang botak senang!!!

  8. upsr tadi aida oke je.
    pemahaman kacang sikit.
    penulisan okay ! (sbb ingat kak ain yang mengarang banyak cerita,hehe).
    maths,senang 🙂

  9. • Alya • says:

    Salam 😀

    Pemahaman okey! Soalan much more senang berbanding percubaan 🙂

    Penulisan pun okey jugak. Yang kena buat karangan tu, mula2 punya takda isi laa.. Lastly, bila dah tulis jadi panjang berjela ;p

    Maths Kertas 2 gila-gila senang! Alhamdulillah laa..

    😀
    Salam.

  10. MeZ says:

    Amin… All the best dear. :p

  11. Fatihah Ory says:

    Amin~
    Harap saya nie dpt 5A

  12. shera says:

    huhu..
    thanks yerk kak ain!
    memang berdebar ni!

  13. Jihan Madiha says:

    sumoga kakak yg darjah6 tu dapat menjawab dgn tenang,
    sebenarnyer..
    kakak atau abang boleh dpt 5 A ….,
    berusaha kata 2 cogan tu…
    kalo nak kacang goreng
    kertas tu lebih dari isi,
    kulit pon boleh dihiris?
    paham x?
    maksudku,
    kalo belajar mesti dpt 5a
    kalo xbelajar hhe,…x taulah,
    😀

  14. Jihan Madiha says:

    wish all luck..

    AMIN YA RABBAL ALAMIN….
    SALAM BERJAYA!

  15. gemini girlz says:

    Terima kasih Kak Ain….
    Dah merdeka!

    THanks semua..:)

  16. Misz Purplez says:

    Ingatkan Kak Ain tak ingat nak wish kitorang sume! =D

    Saya bukak lepas dah habis UPSR sebab mak saya tak bagi bukak komputer & Internet! Hehehe….Skrg ni, dah merdeka!!

  17. sy p0n harp agr kkk angkat & abg angkat sy yg drjh 6 & sume budak yg akn amik UPSR taon nie,berjaya..
    caiyok-caiyok…..

  18. Batrisyia says:

    Salam Kak Ain,

    Nampaknya saya senasib dengan Misz Purplez la! Mak saye pun tak bagi bukak komputer! Sentuh sikit pun, meletuslah jawabnya Gunung Berapi milik mak saya! Hahahaha…=)

    Ok la! Sekarang cuma tengah tunggu keputusan je..=D

  19. Hana_Fadz says:

    hmm..betul..betul..baru abis pekse tau! tapi lum merdeka coz keputusannya lum kuar!
    Pemahaman::Senang sangat
    Penulisan::oke..ade citer (n0.1)
    Math ::dua-dua 0ke
    Sains :: Lagi senang
    Aptitud :: senang ade, susah pun
    ada

    K.ain doakan peminat setiamu ini mendapat 5A dalam UPSR..tau! kad raya nak anta..tgh cari yang comel macam k.ain dan khas untuk kak ain! Doakan juga peminatmu ini menjadi seorang penulis novel sperti kamoo…kau lah idoala ku!! k.ain tau tak..cikgu kite kate time trial UPSR tu..kite wat karangan..dan cikgu kite pun puji..boleh jadi penulis novel! ya! itulah cita2 ku! doakan ye!~

  20. AiN says:

    Oh susah nyer pemahaman…

    Yang lain senang jer..

    Harap2 ok lah..;D

  21. Norhamizah says:

    cantik tpi x larat bca la..

Leave a Reply