Sesi Fotografi Projek Fesyen & Projek Diet AinMaisarah

You may also like...

11 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Tak sabarnyaa Balqis!!
    Woww woww woww, exited ni 😉 Hehehe..
    Insyaallah, nanti kalau dah keluar Balqis beli..
    Kalau beli dengan Kak Ain pun bolehkan?

  2. wahhh
    kak ain , nanti jual kat SHOPPINKAINMAISARAH kan ?
    HEHE , tak sabar nak tunggu bulan Disember ni laa

  3. Farahani (: says:

    Wahh 😀

    Cam best je buku tuu !
    Nak beli kat KakAin la lagi best!;p
    HAHA

    Disemberr!
    😀
    KakAin, wish me luck ek? Peperiksaan Akhir Tahun nak dekat ni.Hari Khamis minggu depann.

    Tak sabar nak tunggu!;)

  4. Fatihah Ory says:

    Tak sabar tunggu buku keluar

    snapsnapsnap!

  5. hee =)
    Tak sabar tak sabar
    Mesti best kan bukutu?mesti punya =)

  6. yea,yea,yea!!nak tengok sgt kak ain bergaya mesti comel kan?hehehe harap2 disember cpat dtg nak beli buku tuh..hehehehe

  7. wah..wah…wah…sronoknya….of cos nak bli…lg 1, cah minat nak menulis…cah simpan azam tu dr du lag….idea dh ada…tgh wat skrg novel tuh…berkisar cinta….kak ain terima x????hope sangat kak ain trima….

  8. Sweety Candy says:

    hi, kak ain boleh tak tolong saya? Kawan Saya nak buat novel tapi tak tau camna nak buat novel tu, boleh tolong tak kak ain?

    -hanees-

  9. This comment has been removed by the author.

  10. diyanawangi says:

    kak ain,sye ade wat novel tapi,sye x tau nak bagi tajuk ape?? =>

  11. inazarina says:

    saye da buat satu novel bertajuk Haruskah…..

Leave a Reply to yana_rocket gurlz Cancel reply