Hari Terakhir Pesta Buku 2010 ~ Hari Terakhir Kedai Pink AinMaisarah di PWTC

You may also like...

16 Responses

  1. I’m coming kak ain!
    I’m coming!

    Oh, and Kak Ain.
    Boleh tak kak ain baca and delete komen siti fatihah mohd ali.
    Spoilers kepada orang yang tak baca lagi.
    Saya dah terbaca sikit.
    Dah tak best dah!

  2. MeZ says:

    kak ain simpan set box tu untuk org beli online. yes… Sayang kak ain. hehe. mez tak dapat pergi sebab banyak aktiviti kena datang ke sekolah. lagipun mez tinggal dekat kedah ;(

  3. kak ain, saya nak fasha hidup!!!!
    sampai hati delete comment saya!!!

  4. Syaza Aziz says:

    kak ain,
    sy la yg jumpe kak ain ari tu,
    HEHE..
    time akak pkai pink2 kaler tu,
    akak akak,
    mcm ne nk jd follower akk ye?
    bole la sy follow prkmbngan akk 🙂

  5. Farahani says:

    Sedihnya ! =(

    Tak dapat pergi sebab ayah dan ibu pergi umrah.

    Tapi, yang set box tu kalau sekitar Selangor yg tak dapat datangpun boleh beli ke Kak Ain?

  6. yaya says:

    saya tak boleh pergi langsung kak ain. ayah langsung tak bagi.
    huwaa…. sedihnya….

  7. kak ain………..
    saya nk pegi, tp
    takder saper nk bawak sayer gi sane………..
    tahun depan ader lagi x pesta buku camni???????

  8. kak ain……..
    set boxtue kak ain ader jual kat memaner x sekitar kl?

  9. kak ain,nak tanyer lagi satu,
    macammaner nk dapat kan novel comel?
    sayer dah cuber pegi sumer kedai buku,
    tp takder pon

  10. [Qt~Me0w] says:

    Salam Kak Ain.
    Saya baru balik dari jumpa Kak Ain.
    Seronok sangat dapat teddy bear.
    Nanti bila saya dah dapat nama untuk teddy tu saya bagi taw Kak Ain.
    Terima kasih Cik Abang sebab bagi ang pow tu.

    Sayang Kak Ain.
    Semoga Kak Ain terus maju.
    Saya tak akan ketinggalan membeli buku-buku Kak Ain.

  11. Farah Azizan says:

    kak ain,
    dlm set box tu ade ape je eh?

    kak ain, simpan kan utk farah satu pleaseee. pleaseee 🙂

  12. Batrisyia says:

    saya tak dapat ang pow…

  13. Jebat Arjuna says:

    saya nak kak ain tulis tentang amir dan fasha. they deserve a little attention. Saya teruja nak tahu macam mana FASHA BERUBAH HANYA UNTUK AMIR.

    FAHSA LOVE AMIR 4EVER!!!!!!!!

  14. hitomi says:

    salam…
    akak ain…
    saya nk brgmbr ngn akak….
    ari tu tak dpt brgmbr…huuuu

  15. Kak Ain…

    Saya nak suruh Kak Ain simpan sedikit untuk saya (Set Box The Wannababes tu) plizzzz

Leave a Reply to syarifah syakirah Cancel reply