Senarai Pembeli Pakej IMpiana 3 dan 4

You may also like...

30 Responses

  1. Who I Am???? says:

    akak… yg number 20 tu, aisyah najiah aziran tu kan… adik sye tau.. nnt kat buku akak tulis nme sye gak ek… nme sye ALYA.. Hahahah

  2. baloo026 says:

    adik saya dah xsabar nak baca buku tu 🙂

  3. Queen Nisya says:

    bile nk dpt kak ain.minggu dpn???

  4. kak ain boleh tulis nama lebih daripda satu tak? adik saya pun nak nama dia ada jugak.

  5. Kak Ain,nama saya Aina Basyirah.Nama saya berada di nombor yang kesebelas.Soalan saya adakah saya akan dapat buku free yang dihadkan untuk peserta yang terawal itu? Sebaiknya Kak Ain jangan menulis nama kami berdasarkan abjad tetapi Kak Ain menulis nama kami berdasarkan yang terawal supaya senang kami tahu adakah kami layak untuk mendapat buku free itu atau tidak.Dalam buku Impiana 3 Kak Ain tulis nama saya manakala dalam Impiana 4 Kak Ain tulis nama adik saya(Aina Athirah bt Ahmad Razali)boleh….tq

  6. Farah says:

    kak ain,
    even dah masuk november,
    boleh tak nak tempah lagi impiana3 dan 4 tu? saya tak sempat buat tempahan la hari tu.

  7. Afiqah Lover says:

    Nama sy No3! Owh Yeah!

  8. askum kak ain…
    kenapa name saya masih tiada dalam list sedandgkan saya sudah menempah dan mem bank in kan wang ke dalam akaun pihak kak ain…….
    nama saya azizah safura azman hashim….

  9. MONIE says:

    macam man nak hantar mesej?

  10. MONIE says:

    Saya hantar RM50pada 30 OKTOBER 2010, pkl 4.17 KLCC CDM 5 tujuan membeli buku (tarikh tutup 30 Okt.)untuk anak saya ADILAH ZULKIFFLI. Tlg poskan seperti nama dan alamat berikut
    MOHAINI MOHD SAFFAR,
    TINGKAT 24,
    BHG. DASAR & PENYELIDIKAN BAHASA,
    JABATAN DASAR & PENYELIDIKAN
    PETI SURAT 10803,
    50926 KUALA LUMPUR

  11. Alloha says:

    kak ain…nnti dh abis pakej impiana nie habis…boleh x bwat pakej novel comel pulak???pleaseee………(merayu niehh!!!)

  12. kakakyayah says:

    saya telah membuat bayaran secara online pada 3 November 2010,pada jam 20:38:11 pada akuan 1440363668…Bila saya boleh tahu nama saya tersenarai ataupun tidak..Saya berharap KAK Ain dapat balas secepat yang mungkin

  13. fina says:

    kak ainn..thank coz nme sye ade dlm tuh..dan menurut aina basyirah, letak nama pembeli berdasrkan yg terawal adalah lebih bgus..harap kak ain bole mempertimbangkann..tq

  14. Ainaa Mania says:

    Nama saya ada ! Ainaa in da house yaee ! 🙂 ~ Mengarut

  15. zara says:

    salam,kak ain kenape name kite tak de dalam senarai pembeli. kite dah bayar.tapi name kite tak de pon.akak kite dah banyak kali dah hantar e-mail ke [email protected] tapi tiada respon pun. nama saya sampai sekarang masih tiada dalam senarai pembeli. saya dah bayar.saya takut buku tak sampai saja nanti.name kite: SITI AISYAH BT MAON. nanti kakak ain tolong chek kan balik name kite tau. w’salam

  16. amee1998 says:

    kak ain,boleh x klu dilambatkan skit tarikh…sbb saya x smpt nk masukkan duit dlm maybank ain maisrah..please……mungkin 15 november atau lbih

  17. HaNa Fitria says:

    k. ain ble nk update nama saya?? Nama pembeli selepas 23.10.2020??

  18. nurul says:

    Assalamualaikum kak Ain,

    saya ade satu soalan…

    Saya dah order buku impiana 3&4 pada 16 November sbab sya tak prasan tarikh tutup nyer…
    Bole ke saya dapat buku tuh????

  19. Najwa Hany says:

    a’smlaikum..
    kak ain.. sye dh bank in duit dlm akaun yg tertera pd 25/10/10 pd jam 7:17.. tpi nme sye tiada dalam list.. kak ain tolong check blik eh..

  20. kak ain sye dah bank in duit RM50 tu pde 11/11/2010 . nnt kak ain update la nme selepas 23 oct tuh . just na kepastian nme sye ade ta dlm list tu nnt . thanks .

  21. ninie. says:

    Salam,Saya Liyana binti Majid.Sebenarnya saya nak tahu status pembelian buku Impiana.Bila boleh saya dapat?Saya sudah bayar melalui Maybank2u pada tarikh 25 October 2010 berjumlah RM50.Alamat rumah No.9, Jalan lazurit 7/17 Seksyen 7 Fasa 3 40000 Shah Alam,Selangor.Email address saya b[email protected]

  22. assalamualaikum kak ain,adik saya blum mnerima lgi bku impiana.saya sdah mmbyar mlalui maybank pda trikh 25hb.bila adik saya boleh dpat bku trsbut?alamat rmah saya ialah no 6,lot 36988,jln utama,sg merab dalam,bangi.nma adik saya ialah NURUL AIMAN BINTI KAMARUZAMAN.saya dh bnyk kli e-mail tpi,x blas.tolong hntr bku itu scept mungkin.

  23. kak ain , sambung jualan buku Impiana boleh ? saya terlepas :/ boleh la ya ?

  24. alhamdulillah……..saya dah dapat buku impiana tu dan kak ain dah tulis nama adik saya sekali ,tq kak ain yang baik hati

  25. wanzuwarisah says:

    slm..
    k.ain jualn impiana dtruskn lg x..
    sy trlps sbb sibok dgn pljrn..
    hrp k.ain dpt bls scept mgkn..
    timakasih..:{

  26. Farah N says:

    saya dah beli dekat kedai last year.. lalala~ 😀

  27. Nur Diana Suraya Imtiaz Ali says:

    Saya dah banyak beli buku. Hampir sepuluh buku. Saya pun tak kira.

Leave a Reply