Keputusan Pertandingan Sinopsis Aku Mahu…

You may also like...

16 Responses

  1. Khair Zawawi says:

    Ini yang terbaik =)

  2. PEMENANG NO.2 SUDAH TAHU……SIAPA NO 1?

  3. akhirnya terjawab siapa yang menang….tahniah diucapkan…

  4. Wanaa Nana says:

    dahsyat lah diorang ni, ada banyak idea, pandai reka kulit depan dia tu… menarik sangat2…

  5. Saya terlupa nak hantar..dah buat dah… 🙁 tapi apa-apa pun tahniah semua pemenang 🙂

  6. 4amanah says:

    x de name pon siape mng..

  7. harap harap cuti akan datang ade lagi pertandingan ni… 😀

  8. Kamila Husna says:

    tahniah kepada yang menang….=)

  9. Me... says:

    Tahniah kepada sape yg menang tu…
    walaupun sy x menang….

  10. tahniah saya ucapkan…semoga suatu hari nnt boleh jadi cam k.ain ….kepada orang yang x mng..usaha lagi….bukan ygx mng x berbakat..tetapi anda semua perlu usaha….Good Luck….

  11. congrat kat pemenang….
    smoga kak ain buat lagi pertandingan cam nihhhh…x sabar nk tunggu

  12. cita2 saye pon macm kak ain…

  13. Sya suka baca buku Kak Ain. Buku Kak Ain mmg best. Sya hrp Kak Ain trus menulis novel lg. 🙂

  14. kak ain saya nak tanya sikit larh, itupon klu kak ain sudi nak menjawabnya. Ok kak ain ada blog and saya nak tanya klu kita buat blog, kita kena bayar ke???? Harap kak ain blh jawab

  15. This comment has been removed by the author.

  16. terbaik la kk ain..saya suka sangat idea penulisan kk ain yang kreatif dan best…setiap kali ke kedai buku saya mesti beli buku kak ain..terbaik la kk ain…chaiyok2x la kk ain

Leave a Reply to Gadis Misteri Cancel reply