AKU MAHU BULI ~ penghujung DIS 2007

You may also like...

19 Responses

  1. Syifa cute says:

    walah..huhu aku mahu buli..cantik kover dia…saya suka…………hehehe…lawa sesangat…makin banyak akak buat buku……raseyer tambah buku ni + imipiana+aku mahu popular+saiz s=4 buah buuku…fuyooooooooooo

  2. AinMaisarah says:

    Salam Syifa_Cute,

    Orang pertama yang komen di sini yer.

    Kak Ain selalu juga pergi blog Syifa, sekarang ni ada banyak gambar. Baguslah ada improvement.

    Nasihat Kak Ain, cuba cari tema bagi blog Syifa tu. Tema tentang hobi, tentang kucing, atau tentang apa sahaja yang Syifa suka.

    Tulislah mengenai tema tersebut dengan lebih mendalam. Jadi rakan-rakan semua akan selalu datang ke blog kita kerana mereka tahu blog syifa akan bercakap mengenai tema tersebut.

    Terima kasih kerana selalu datang ke blog KaKAin.

    Syifa jangan lupa masuk peraduan Aku Mahu Buli.

    ws
    AinMaisarah

  3. solehah kd says:

    salam kak ain…hadiahnye perfume ke?..sbb kat body shop beli…ke lotion2.hu3…

  4. AinMaisarah says:

    Solehah,

    Boleh teka-teka sebelum Kak Ain tunjukkan hadiahnya.

    Oleh kerana beg tu brand BodyShop, jadi janganlah teka Teddybear pulak.. hehehe

    ws
    AinMaisarah

  5. Syifa cute says:

    ok bos!!!thanks 4 nasihat..i wiil do..visit my blog ok??

  6. Syifa cute says:

    kak ain..lupa pulak..g blog saya..komeng sikit..hav change

  7. as’salamualaikum w.b.t kak ain^^
    kwn saya tu..nak beli 2 buah buku je..^^
    saya beli buku dari kak ain..3 buah je..=D =D
    klu mcm tu..blh dpt hadiah ke??
    insya-Allah buka skola nanti..saya akan tlng promote buku2 kak ain..^_^
    sebelum nii…ramai kwn2 saya beratur nak pinjam buku ‘Aku Mahu Popular’..’Aku Mahu Saiz S’..dgn ‘Impiana’…^_^

  8. Lucca D Jiwa says:

    salam perkenalan,
    saje je jenguk blog saudari ni… dapat url dari katalog popular…

  9. Najwa Amira says:

    Hai kak Ain.Lama x sembang ngan kak Ain..Aku mahu buli tu date dia berapa haribulan december ya??Anyway datanglah blog saya selalu tau..

  10. Najwa Amira says:

    Anyway Selamat Maju Jaya nad Selamat Tahun Baru…hahah sayang kak Ain…

  11. AinMaisarah says:

    Lucca D Jiwa,

    Selamat datang, KakAin pun belum baca lagi buku popular tu. Kalau ada lebih 1 copy bolehlah bagi satu kat KakAin.

    Syifa,

    Blog dah ada tema, apa peningkatan. Good work.

    Cicakgirl,

    Boleh aja kalau mau beli banyak2, Cicakgirl ni duduk di mana di sekitar KL ke? Kalau betul nak beli banyak, KakAin boleh pujuk Cik Abang pergi hantar ke sekolah.

    Najwa Amira,

    Memang lama tak ke rumah KakAin, ke mana menghilang, sibuk update blog ke Najwa?

    Okay semua, tarikh buku di pasaran belum tahu lagi, tapi mengikut kata editor PTS, hujung bulan 12 ataupun awal tahun 2008.

    ws
    AinMaisarah

  12. salam kak ain…^^
    kak ain ingat x lg ade org yg nama nor aminah ade beli buku dari kak ain sebelum nii??=D
    tu saya la..hihihih=)

  13. najwaamira says:

    Sebenarnya saya pergi Kem Smart Solat Dan Motivasi Anak Soleh..Actually,saya selalu dtg blog kak Ain cuma mesej saya x nampak je…

  14. -hanis ushy- says:

    memang ganas lar cover dier!
    good improvement yer Kak Ain.

    Tapi,Hanis nk cmmnt jer.Tulisan AinMaisarah di tepi buku tu kurang menarik.Bagi pendapat Hanis lar.Maaf yer.Mungkin Kak Ain leh pertimbangkan ker?
    😉

  15. aini says:

    halu k.ain..wow..ganas giler..ni mcm nak buli giler2 nie..akk dpt ilham dr maner ni?msti akk pernah buli org kan?hehe..gurau jek..jgn kecik ati ek?nanti x leh hidup..skali gus x leh nk wat buku..kang kmpunan fan akk include me!!wahwahwah..

    p/s:wat buku byk2 tau?nk wat koleksi la..ader x org tmpah kt akk buku2 akk 4 ltk dlm library?

  16. farahaireen says:

    kak Ain…
    novel impiana best sgt…
    aku mahu buli tu sambungan nya ye??
    kesian fahrin n farah…baby diaorang dah nak lahir dah…
    kejem nye syarikat impiana…

  17. AinMaisarah says:

    najwaamira,

    Kongsilah cerita pergi ke smart solat camp tu. Boleh la KakAin kongsi dengan adik-adik yang lain.

    -hanis ushy-

    KakAin setuju dengan komen tu, dah bagitahu editor KakAin, harapnya mereka tukar tulisan tu sama seperti cover AKU MAHU SAIZ S.

    Aini,

    KakAin tak pernah kena buli, tapi banyak juga dengar cerita dari Cik Abang mengenai buli-buli ni kebanyakan berlaku di asrama budak lelaki.

    Farahaireen,

    Aku Mahu Buli adalah cerita sebelum Impiana. Cerita selepas Impiana adalah IMPIANA II. Jadi kena dapatkan ketiga-tiga buku ni untuk tahu kesudahan Fahrin, Ina dan the rest of the Wannababes gang.

    IMPIANA II ada Fasha, jeng jeng jeng.. sapa pun tak tahu apa yang berlaku kepada Fasha, ketua Wannababes tu, jadi kalau mahu tahu. Dapatkan Impiana II hanya di PESTA BUKU ANTARABANGSA 2008, bulan April.

    wasalam
    AinMaisarah

  18. aini says:

    halu k.ain..betul ker kena beli buku IMPIANA 2 kat pesta buku jer?ala..kalo kte x dpt pegi cam ner?kat umah pink x der ker??

    yang kempunan,
    akk tau saper..coz ader namer..hehe..

  19. farahaireen says:

    kak ain…
    novel aku mahu buli keluar bila????
    sy cari kat kedai xjumpa2 pun…
    naik stress sy..
    hehe..

Leave a Reply to Syifa cute Cancel reply