AKU MAHU NOVELCOMEL BANYAK-BANYAK!

You may also like...

40 Responses

  1. Sara Imanina says:

    This comment has been removed by the author.

  2. aini says:

    salam k.ain

    my idea..akk buat la novelcomel:

    rahsia bertudung fasha
    kisah tengku affin n ina

    emm..buat mase ni tu je la..

  3. Nurul says:

    tima kasih kak ain kerana sudi bersusah payah menghantar novel comel kepada saya..
    well, saya ada beberapa idea untuk buku comel iaitu…

    1. The Sri Bangsar Musical (ala2 High School Musical)
    2. Ratu Sri Bangsar

    Okey tak?
    Sampai situ je… salam buat semua…
    pada sesiapa nak komen cadangan saya tu bolehlah hantar kepada
    [email protected]
    tata…

  4. ainmaisarah says:

    Salam,

    Sara,

    NovelComel untuk Sara Kak Ain dah hantarkan melalui POS perlahan. InshaAllah sampailah nanti.

    Aini,

    Bagus IDEA tu, memang menepati rancangan Kak Ain.

    Siapa lagi ada idea atau rahsia-rahsia lain yang ingin diketahui melalui buku-buku AinMaisarah, sila-silalah berbincang di sini.

    wasalam
    AinMaisarah

  5. ainmaisarah says:

    Salam Nurul,

    I like your idea! Cool, Sri Bangsar Musical. Mmhh lagu apa Kak Ain nak buat ni yerk?

    wasalam
    AinMaisarah

  6. Sara Imanina says:

    This comment has been removed by the author.

  7. Sara Imanina says:

    salam,

    kenapa kalau saya tanya pasal tak bisa memilih kak ainx jawab…bukan apa..
    saya cuma tertanya2 pasal buku tuh..
    klah bye…

    p?s : kak ain on lah malam jumaat atau sabtu.. saya kat rumah bosanlah…adik saya semua lelaki..

  8. -hanis ushy- says:

    kak ain,hanis nk sertai ahli kelab teman tapi mesra.

  9. -hanis ushy- says:

    sory lambat bg tahu ,tapi boleh x kalau hanis daftar sekrang?

  10. -hanis ushy- says:

    pesta buku nanti,Kak ain dtg 5hb,pukul berapa?

  11. fazlin says:

    salam kak ain…
    sy suka kalau ada sri bangsar musical coz sama cam high school musical(hsm)..tp, sape yg akn minat lagu the wannababes or the siza s??atau ada kelab lain???

    kak ain 2 ribu..huish banyak tuuuuuuuu….kak ain boleh x kak ain terangkan cara2 untuk mengepos wang pos sy still x faham.kak ain emel lar kat sy.ok??wassalam..

    salam -fazlin-

  12. NuriY says:

    mcm mana nk join kelab teman tapi mesra ain maisarah??
    am i in??
    am i? am i? am i??

  13. Riha says:

    Ha!! Penolong ketua kelas ada idea (membangga diri)

    ~ NovelComel tentang Syarikat Impiana
    Tajuk : Rahsia Syarikat Impiana

    ~ NovelComel tentang FaFa
    Tajuk : FaFa

    itu jelah dulu…..

  14. hai kak ain…ape kate klau kak ain wat buku tentang azam sazzy nak bertudung sama ngan fasha dan impian fazura nak kawin dengan tengku affin ??? dalam buku impian fazura tu kak ain wat la cerita macam mana fazura pikat tengku affin dan kesudahannya tengku affin kawin dengan ina dan fazura berubah di atas nasihat tengku affin sendiri macam mula bertudung,bersopan santun dan sebagainya…..mesty gempaq…..

  15. Assalamualaikum,kak ain..

    sye najwa……
    sye nk cadangkan kepada kak ain…

    contoh cadangan sye:-

    1. sri bangsar musical
    2. the wannababes girls
    3. aku mahu menjadi “bintang paling popular di dalam anugerah bintang popular Berita Harian”

  16. Riha says:

    Salam kak ain, Riha dah dpt novelcomel tu tapi… the toiletbabes mana?

    Saya beli Impiana II = Ada apa dgn Farah & Fahrin

    Saya bagi 20 alamat = Penubuhan the wannababes dgn the toiletbabes

    Ada apa dgn farah & Fahrin sy dah dpt. Penubuhan the wannababes pun sy dpt. mana the toiletbabes?

    Harap kak ain dapat hantar secepat mungkin.

    Wassalam

  17. najwaamira says:

    Ini idea saya

    1-The Wnnababes Dan Haiwan peliharaan(masukkan idea kura2 sekali)

    2-Farah Dan Ina The Ice Princess

    3-Cikgu Haizi Dan Prince Charmingnya

    ok x??

  18. aini says:

    salam k.ain

    kte dh dpt novelcomel tu..

    thankz very much

  19. Nurul says:

    salam kak ain…
    terima kasih kerana suka idea saya…
    ‘SRI BANGSAR MUSICAL’

    1. Start of something cool
    2. get’cha head in game (special untuk Tengku Affin)
    3. What we’re looking for (something yg the wannababes nak)
    4. When there was me and you…

    nananana…yeah…
    nananana…yeah…
    you are the music in me…
    hehehe…
    tata…

  20. Syifa cute says:

    akk thanks…
    ite da terima buku 2…
    wa…beshyer…
    kak ite cdgkn…
    -school for happy
    -sri bangsa musical
    -aku mahu cinta

  21. Riha says:

    Salam kak ain, Riha dah dpt novelcomel tu tapi… the toiletbabes mana?

    Saya beli Impiana II = Ada apa dgn Farah & Fahrin

    Saya bagi 20 alamat = Penubuhan the wannababes dgn the toiletbabes

    Ada apa dgn farah & Fahrin sy dah dpt. Penubuhan the wannababes pun sy dpt. mana the toiletbabes?

    Harap kak ain dapat hantar secepat mungkin.

    Wassalam

  22. irahazira says:

    salam akak!
    terima kasih,Hazira dah dapat 2 novelcomel yg bawah nama adik sy, Hazwani..
    tapi, bawah nama sy punye, tak dapat pun lagi?
    cuma dapat yg rahsia jambul kembang + penubuhan the wannababes aje..
    sy harap kak Ain tak terlupa, saya dah bagi 40 alamat.
    dua novel comel ni je lagi belum dapat..
    1. Rahsia Hati Mr.LobakLobak
    2. Ada Apa dengan Farah dan Fahrin?
    terima kasih.

  23. irahazira says:

    Kak Ain,
    saya setuju sangat2 dengan cadangan Aini,Sara,Riha dan idea ke-3 Najwa Amira!
    cadangan Nurul untuk buat The Sri Bangsar Musical pulak, rasanya tak sesuailah kalau nak dibuat novelcomel..
    sebab tajuknya sangat gempak, jadi ceritanya patut panjang2. kalau cuma setakat dibuat novelcomel, tak puas baca pendek sangat.
    apa kata kalau buat novel siri Aku Mahu jugak? tajuknya buatlah..
    “Aku Mahu Muzik” ke, atau apa2 lah. then, dia punya novel comel buat lah di sebalik tabir The Sri Bangsar Musical ke..
    saya cuma kembangkan cadangan orang je ^.^

    ngee untuk cadangan saya sendiri pulak, entahlah. diorang dah bagi banyak sangat cadangan. nanti Kak Ain pening kepala pulak nak buat mana satu. sorry ekk.. :l

  24. salam kk ain….

    alhamdulillah…..dah dapat dah buku novel comel tu.tme kasih ye kk ain…:)

  25. najwaamira says:

    Thx Irahazira!!Kak Ain ok x cadangan saya tu?Anyway saya dah dpt novelcomel isnin lepas lupa nak bagitau..

  26. farah~amira says:

    Salam..
    Alhamdulilah.. farah dah terima novel comel 2…
    farah cdgkan novel comel yg bertajuk:
    ~ina vs affin? apa konfliknya??
    apa pendapat kak ain????????
    Wassalam..

  27. farah~amira says:

    Salam KakAin..
    bila kak ain nak bwat pengunguman tentang pemenang peraduan aku mahu buli??
    farah menang x??

  28. aqilah says:

    salam kak ain,
    alamt umah sy :

    nor aqilah bt sedek shah,
    lot 794,kg terssun sgt,
    simpang pulai,
    31300 ipoh perak.

    mcm maner leh ilang yer???
    alamtnyer sy la org terakhir yg dpt nc 2:(

  29. nAnA says:

    salam kak ain menyibuk jugak cermin mata itam tu yerk..hehehe

  30. nAnA says:

    salam kak ain menyibuk jugak cermin mata itam tu yerk..hehehe

  31. :: fatin :: says:

    apa kata k.ain buat novel comel pasal Mimi Monira..
    mcm mana dia boleh jadi kurus?
    apa rahsia dia?
    kenapa dia terlampau sakit hati smpai sanggup balas dendam dengan cara yang kejam giler dekat wannababes???

    k.ain pertimbangkan ok?

  32. iela_95 says:

    hye..Sri Bangsar Musical!!
    I like that..

    p/s:Kak, mcm name nak dapatkan novel comel?

  33. iela_95 says:

    hye..Sri Bangsar Musical!!
    I like that..

    p/s:kak, mcm mane nak dapatkan novel comel?

  34. Anonymous says:

    kak ain, saya dah beli semua buku kak ain……macam mana saya nak dapat buku -buku comel tu…?

  35. siti_12 says:

    assalamualaikum kak ain.

    saya minat sangat dengan novel2 kak ain.kak ain boleh tak simpankan novel aku mahu ke new york 1 & 2.saya takut saya tak sempat nak beli.nak beli dengan kak ain susah ckit.oklah kak ain krm salam kat cik abang kak ain

    salam ceria
    -siti-

  36. kitgirlkat says:

    Assalammualaikum Kak Ain,
    saya adelah skt2 idea….

    ~ Cinta Edrina & Zaidi
    ~ Chef Umi
    ~ Rahsia Hati Siti Nurhalizawati Kepada Cikgu K
    ~ Si Gila Kuasa Umie Aidah
    ~ Nana VS Zana
    ~ Rahsia Produk Syarikat Impiana
    ~ Masmawil Si Botak Licin
    ~ Nabil The Bulentin Joker

    itu ajelah setakat ini kak ain…

  37. najah123 says:

    kak ain,apa sambungan kisah tengku affin dan ina,saya tgk di facebook mereka masih single,mcm x kenal saja.

  38. najah123 says:

    kak ain saya sokong cadangan peminat kak ain,tapi bkn affin dgn ina ke?

  39. amir says:

    This comment has been removed by the author.

  40. amir says:

    bwat la Kisah The Size ‘S’ VS The WannaBaBes Kak Ain!!!!

Leave a Reply to najwaamira Cancel reply