SOALAN PERADUAN AKU MAHU TEMAN TAPI MESRA

You may also like...

39 Responses

  1. fazlin says:

    kak ain sy nk beli buku aku mahu tmn tp mesra leh x??
    baper harga??
    nk menang peraduan 2..
    kak ain peraduan 2 ade tiap bulan ke??

  2. solehah kd says:

    ah.nak masok tp…malangnye…x de buku tuh lg sedeh2…

  3. Anonymous says:

    kak ain,
    nape kak ain x on9?
    sye punye tunggu,punye tunggu..
    bulan x timbul2…
    eh….salah taip..
    sye punye tunggu,punye tunggu..
    kak ain x on9 pown..
    sian sye..
    dah lame tunggu kak ain…
    semalam sye pegi pwtc pown kak ain x derk..
    sedih sye..
    sye ade bli buku aku mahu buli…
    lagi 1..
    sye sedih sbb peraduan mengarang surat tuh dah tamat…
    semoga kak ain balas..
    sian sye…
    dah lama tunggu……
    kak ain balas kat cini tau….

    bye,wasalam

  4. Anonymous says:

    akak, kalau pemenang dipilih setiap bulan, boleh saya tau apa kriteria yang diambil kira?

  5. aini says:

    wah..solan macm senang.
    nak masuk la..

  6. sara imanina says:

    salam kak ain,

    Insya-Allah saya masuk…
    buku tuh ader kat rumah lah…
    skang saya ader kat ofis ayah…
    hihi..NAK BANTAL PINK !!!!

    salam dlm keliru antara ceria atau sedih,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  7. najwaamira says:

    Nak bantal pink tu…Saya akan menyertai peradun itu!!!!!!!!!

  8. farah~amira says:

    kak ain, pemenang untuk maafkan kami mimi monira biler nak kuar??? dah exited sangat nih!!!!

  9. ainmaisarah says:

    Fazlin,

    Boleh beli terus dengan Kak Ain.
    Harga buku Aku Mahu Teman Tapi Mesra adalah = RM16. Peraduan itu berlangsung selama enam bulan dan ada enam bantal peluk pink untuk dimenangi.

    Solehah,
    Buku-buku Kak Ain ada dijual di Johor Bahru. Sekiranya tidak ada, boleh beli terus daripada Kak Ain.

    Anonymous,
    Hai? Siapalah anonymous ni? Tak sertakan nama pun? Salah satu sebab Kak Ain mewar-warkan nombor telefon Kak Ain ketika Pesta Buku adalah supaya adik-adik boleh menghubungi Kak Ain melalui SMS. Kak Ain memang berada di booth PTS dan Hotlink seperti waktu dan hari yang tertera di laman web.
    Jangan datang pada waktu Kak Ain tak ada. Memanglah Kak Ain tak akan timbul-timbul.

    Aini, Sara dan Najwa Amira,
    Masuklah peraduan itu. Ada rezeki boleh menang. Kak Ain tunggu penyertaan anda bertiga.

    Farah Amira,
    Keputusan peraduan AMB akan diumumkan hari Sabtu ini. Harap bersabar ye!

  10. Anonymous says:

    sori kak ain….sye lah anonymous tuh…..

    NAJWA..

    ala….najwa….x kan tak kenal kot?kan sye yang luahkan perasaan saya kat kak ain…

    nie e-mail sye….kalu ade pape,hantar lah comment…..
    harap kak ain balas k!
    myspace:www.myspace.com/nurnajwaizzati
    blog:http://misswhatever46.blogspot.com
    yahoo:[email protected]

    Wasalam,
    NajwaIzzati

    r

  11. Anonymous says:

    kak ain,sye dah antar email kat kak ain…sye harap kak ain bace k…!:p

  12. nawa :P says:

    aku mahu tmn tp mesra mmg best !!!
    😀
    sye taa dpt bygkn klu sye jd Ed,
    mmg sgt2 best !
    whoaaa .
    dh la zaidi tu hensem eyn ,
    sukenyeeee xP

    sye nk bntl pink !
    nak!
    nak!
    nak!
    moge2 dpt .
    aminnn (:

  13. Anca says:

    apa hadiah nya kak ain?

  14. imah says:

    dh masuk dh…..
    harap2 bleh menang…
    amiiiinnnnn….

    AKU MAHU BANTAL PINK!!!!!

    -imah-

  15. ::fatin:: says:

    AKU MAHU BANTAL PINK!

    Mintak-mintak ada rezeki..
    Amin!

  16. Kak Ain
    saya dah poskan dah surat peraduan tu

    harap-harap saya dapat lah bantal peluk yang comei sangat tu

  17. Anonymous says:

    kak ain,

    buku teman tapi mesra je ke yang ada peraduan ni?

  18. Sye nak buku TMN TP MESRA!!!!!! kak ain, sye ade soalan nak tnye kak ain…. Peraduan 2 ade kat buku tmn tp mesra je ke???????? Hrp kak ain bls dgn cpt….!!!!!

  19. kak ain,

    Buku teman tp mesra 2 bape harge die??????

  20. Kak Ain,

    Bile nak wat kat MELAKA lak???? sye pon nak p gak…. nak tgk muke kak ain yg cantik 2…

  21. ::fatin:: says:

    salam kak ain..
    nanti kak ain akan keluarkan soalan baru untuk Mei ke stay dgn yg lama?

  22. Anonymous says:

    kak ain…

    soalan peraduan aku mahu teman tapi mesra sama ke tiap2 minggu…

    ~kyna~

  23. Anonymous says:

    asslkm kak ain. saya dah tulis dah jawapan berdasarkan soalan-soalan kak ain tu, tapi, soalan-soalannye n kata laluannye sama je ke setiap bulan?? kak ain, saya mintak tolong sangat kak ain, pergi ke website nih, http://www.luv2read.blogspot.com….kak ain tolong leave kan comment untuk saya ya dlm blog tu. tq.

  24. Anonymous says:

    hye kak ain..
    sye dh bce bku tman tpi mesra..
    jlan cternyer menarik sgat!!
    kalo la lyfe sye cm ed kan best…

  25. Anonymous says:

    kak ain,aper password dier?saye tak jumpe pown…….

    salam,
    shaikha

    p/s: kak ain mesej no shaikha yeh..

  26. ashrul says:

    HYE,HUKHUKHUK.SYE MMG PEMINAT KAK AIN NAME SYE SHASHA,SALAM PERKENALAN

  27. ALMAS says:

    kak ain nama saya mas…saya minat sangat ngan kak ain semua buku yg kak ain tulis best-best……kak ain kalau saya nak beli buku-buku novel tuuu boleh x….masih ada dijual lagi keee…saya dah beli dah buku teman tapi mesra tuuu tapi kalau nak masuk peraduan tuuu boleh lagi ke sekarang……..??????…….

  28. Anonymous says:

    kak ain,akak juga ker yang tulis buku tak bisa memilihmu?

  29. misz says:

    hyeeeee kak ain…
    sy br jea lps beli buku ak mahu teman tapi mesra.seronok la bace.(:

  30. Anonymous says:

    hehe, dpt msk cntst !!! pinjam buku kt sngapore library… huhu… snang sngguh

  31. Adlina says:

    kak Ain ooo kak ain,ehhh ape yg nak kate tadi?

    hik da lupee laak
    hik

  32. suhaida(aida) says:

    kak ain…..
    aida nakbeli buku AKU MAHU BULI….
    tp guna kat internet lah…..aida naktempah macam macam buku kak ain..
    tp aida tak tau cam mana nak bayar….aida takut dia tak hantar duit yang aida dah bagi kat kak ain…kalau guna postmen…dia bukan boleh caya….kalau guna mesin….nanti masa dia nak hantar duit tu…tiba tiba duti tu tersekat…..hmm…dah takleh hantar…cam mane ni…kak ain….
    kak ain balas kat e-mail aidayer…[email protected]
    kak ain janganlah ketawa…sebab putih tu nama kucing aidA…….

  33. nurul aamira says:

    kak ain, buku tak bisa memilihmu tu kisah benar ke???

  34. Anonymous says:

    saya nak bantal pink tu!!! cm ne nk masok peraduan ni??

    -nana-

    B-)

  35. izzati says:

    hello kak ain,

    tadi saye baru je pegi MPH,alamanda.saye beli buku ‘aku mahu teman tapi mesra’ je sebab buku lain tak de pun saye cari.best sgt buku tu “_”

    salam ceria,
    izzati

  36. kimi says:

    yea!!!saye nk msk lorh…sudaa ade buku 2 dorh…daa lme abish…

  37. nazira says:

    This comment has been removed by the author.

Leave a Reply