Satu Pemenang Setiap Bulan

You may also like...

8 Responses

  1. sara imanina says:

    sekarang sara dah faham…terima kasih kak ain…

  2. najwaamira says:

    X sabar nak tahu keputusan bantal pink tu!!CAntik sanagat bantal tu!!Kak AIn,saya ada hantar email.Plz reply it ASAP..Thx!!

  3. najwaamira says:

    Saya pasti akan menyertai setiap bulan peraduan tu!!

  4. anis says:

    Assalamualaikum kak ain !!!

    bantal tu cute sgtX3.anis akan brusaha untuk sertai ptandingan tu stiap bulan. n bg saya kak ain ni mcm tak pernah kering idea btul.sentiasa je ada idea! anis dalam proses nk siapkn novel tp taklah se’best’ novel kak ain.hrp kak ain dpt beri tips! as a new members, kak ain beritaula apa-apa yg patut ye!

  5. ::fatin:: says:

    salam kak ain..
    kak ain bgtau pemenang untuk April awal..
    hehehe..
    soalan untuk Mei sama ke kak ain ubah ek?

  6. Anonymous says:

    thanks,bru skrg dna faham…

  7. Anonymous says:

    nape dah lepas tarikh tak muncul lagi pemenang yang lain?

Leave a Reply to sara imanina Cancel reply