Pemenang Peraduan AKU MAHU BULI

You may also like...

12 Responses

  1. Izzie Izzati says:

    Mesti minyak wangi tu wangi sangat,kan?Jealous nya saya.Lain kali saya nak masuk perdauan kak ain lah..

  2. najwaamira says:

    Minyak wangi tu mesti teramat wangi sangat..hehe//

  3. aini says:

    emm..nape diriku x kecewa?

  4. irahazira says:

    AL-HAMDULILLAH! Terima kasih Kak Ain, dan juri-juri yang diiktiraf mahupun tidak. Seronok betul Hazira bila tengok keputusannya walaupun pukul 6 baru dapat tau. pagi tadi sibuk dengan aktiviti koko pulak. tengah hari tak balik rumah.. memang terlupa langsung la pasal keputusan pemenang tu harini. Terima kasih sekali lagi! (;

    Kepada yang turut menang, tahniah! Ingat, idea2 tulisan kita tu takkan datang tanpa keizinan-Nya.
    Yang tak berjaya pulak, tak apa. Kak Ain dah berazam nak buat 10 siri novel Aku Mahu.. Pasti lebih banyak lagi peraduan di samping hadiah-hadiah yang lebih ‘The Bomb’! ngee ;]
    Kepada Kak Ain pula, teruskan menulis! Kami sentiasa dahagakan cerita ‘Aku Mahu’! ;D

    p/s: Harap Mimi Monira tak marah dengan ayat-ayat berasap dalam surat saya. hehe 😛

  5. najwaamira says:

    Kak Hazira,

    Pandai kak Hazira mengarang surat tu ye.Mungkin kak Hazira lebih berpengalaman dalam bidang penulisan..Hehhe..Harap2 begitulah nampaknya jgn sampai Mimi Monira marah pulek..Congrats tu all the winners!!

  6. farah~amira says:

    salam kak ain…
    betapa kecewanya farah apabila nama tidak disenaraikan sebagai pemenang maafkan kami mimi monira…..

  7. -hanis ushy- says:

    Kak Hazira,

    tahniah buat kak Hazira.Hanis sendiri terkezut bila membaca surat 2.Ayatnya sangat kreatif dan gaya bahasa yg menarik!Padanlah Kak Hazira menang.Tahniah!

  8. sara imanina says:

    tahniah kepada kak hazira…
    kreatif sunnguh surat akak…
    walaupun sara tak menang..sara takdelah sampai kecewa…
    sebab ini kali pertama sertai peraduan..
    sebelum kalau ada masuk pun, peraduan anjuran sekolah…
    so dikira macam…tak berpengalaman jugalah(hehe)
    (sara cakap betul…bukan sebagai penyedap hati tau)

    salam ,
    ~Sara Imanina 2008 ~

  9. irahazira says:

    Salam..

    Najwa Amira,
    Terima kasih. Saya tak adalah berpengalaman mana pun. Setakat besar sebutir nasi je kalau ada pun. Kalau nak dibandingkan dengan kehebatan Kak Ain, lagilah halus. Apapun, syukurlah Allah bagi peluang. Hari lain, rezeki orang lain pulak 🙂
    Tahniah juga kepada Najwa! ;D

    Farah Amira,
    Awak janganlah sedih. Cuba lagi dalam pertandingan lain. Peraduan AMTTM tu pun ada sampai 6 bantal yang masih belum ada pemiliknya.. Jangan lepaskan peluang tu! ok? (;

    Hanis Ushy,
    Terima kasih juga! Allah yang pinjamkan idea tu dekat saya. Kalau tak, tak taulah dekat mana nak gali korek semua tu.. [:

    Sara Imanina,
    Macam tulah. Lain kali kalau orang lain menang, Hazira pulak yang kena terima keputusannya. (; Jangan berhenti mencuba. Lain hari, adalah rezeki tu. Saya dapat perfume Body Shop, mana tau Sara dapat bantal gebu merah hati pulak? Amiiin.. :]

  10. najwaamira says:

    Kak Hazira ada x Yahoo Messenger??Kalau kak Hazira ada,add saya di [email protected]

  11. ann says:

    Salam…

    Kepada semua pemenang, diucapkan tahniah.

    Kepada semua peminat Ain Maisarah, masih ada peraduan yang masih boleh disertai. Dapatkan buku Aku Mahu Teman Tapi Mesra. Ada hadiah menarik menanti anda! Selamat Mencuba!

    Kak Ann
    Editor Kanan PTS One

  12. nadhira.ale[email protected] says:

    alah kak ain x pernah pergi sekolah bukit gambir kt pulau pinag

Leave a Reply