Mengapa AinMaisarah bercermin mata PRADA di Rumah Pink?

You may also like...

17 Responses

  1. OK KAK AIN…BALQIS HANTAR GAMBAR BALQIS CANTIK PUNYA UNTUK KAK AIN…HANYA GAMBAR SAHAJA ??? TAKDE MAKLUMAT LAIN LAGI YANG KAK AIN PERLUKAN ???

  2. kak ain…balqis dah hantar gambar tu kat kak ain….nanty kak ain pilih laa mana yang nampak cantik dan elok di mata kak ain…..check e-mail kak ain tau…thanx kak ain….

  3. hayati says:

    salam kak ain,

    saya da masukkan duit kat dalam account..
    da sms kat kak ain, takut kak ain tak perasan..
    -aku mahu saiz S
    -aku mahu popular
    -aku mahu teman tapi mesra
    -impiana II
    -tak bisa memilihmu

    terima kasih kak ain,
    salam ikhlas,
    Nurhayati Nadhirah

  4. ainmaisarah says:

    Salam Balqis,

    Kak Ain sudah menerima gambar Balqis. Chumel sangat! 😀 Tapi Kak Ain nak tanya, kalau-kalau Balqis ada gambar yang posing dari depan dan nampak seluruh muka. 3-3 gambar Balqis dari sisi tepi. Kalau ada hantarkan pada Kak Ain ye.

    Pada Hayati,
    Kak Ain sudahpun membalas SMS. Hayati bila nak hantarkan gambar pada Kak Ain?

    Adik-adik yang lain, sila-sila hantarkan gambar digital anda ke e-mel [email protected]

    Wassalam,
    AinMaisarah

  5. najwaamira says:

    Kak Ain,

    Saya dah hantar gambar.

  6. Anonymous says:

    kak ain,sye slalu bertandang kat sini tapi x der pown yang macam najwa amira tu…..(glitter name)

    sedih…
    Najwa Izzati

  7. Anonymous says:

    saya Natalia….jumpe akak di pesta buku hari Ahad….Ingat lg tak??? Thanks sbb akak sudi layan saya. Terharu hu hu hu! Mama saya pun suke akak sbb layan kiteorg baik-baik jee even ramai beratur nak sign akak.

    mule2 saya ingat malas nak beratur. PANJANG BARISAN!…tapi pikir2 bile pulak saya boleh jumpa lagi dgn akak…last-last dapat jugak bual dgn akak walau sekejap je.

    hari ahad tu saya beli teman tapi mesra….citer tu sweet…..akak buatlah citer mcm tu lagi.

    akak mesti balas komen saya wlupun akak sibuk sgt.

    🙁
    yang menunggu,
    nurul natalia
    @ NN
    (saya pakai tudung putih dan bercermin mata…umur 14thn)

  8. Anonymous says:

    ooooo…lupe!

    nanti saya antar gambar.
    lalu email tau kak ain.
    akak cek email tau.

    yang benar,
    nurul natalia @ NN

  9. sara imanina says:

    salam ka ain,

    INSYA-ALLAH , nanti Sara hantar gambar ye… gambar haritu..dia main hide and seek..hehe gambar-gambar sara ada sara simpan dalam laptop.. soo tak dapat nak bagi sekarang..
    anyway…sara tak janji nak bagi gambar tau…INSYA-ALAH..

    salam ceia,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  10. aini says:

    salam k.ain

    i-allah kte antar.
    b4 that kte kne la tgkp gmbr yg cun pnyer.hehehe..

    lg satu..tadi kite dh pos wang pos.
    kat wang pos tu..kte x tls pa per pun coz x sempat.

    so akk tls kan yer..
    NAMA:NORQURRATUAINI MOHD NOR

    ALAMAT:15,JLN TERATAI 7,TMN SRI TERATAI,44000 KUALA KUBU BHARU.

    ok..sori ek..

  11. Anonymous says:

    kak ain trima x gi gmbr sy melalui
    email?-salsabila

  12. Anonymous says:

    kak ain… nnti sye antar gmbar yg cun2 belaka…. k!! tp cm ner klu kita dh jady fan club nie.. hah??
    tlong explain sat kak ain..

    mununggu jawapan
    lyana dhyrah

  13. sara imanina says:

    salam kak ain,

    sara dah hantar gambar sara semalam…
    pilihlah yang mana berkenan di hati…hihi

    salam ceria,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  14. Syafiqah says:

    salam..

    kak ain,saya dah antar gambar saya…kak ain,pilihlah yang mana kak ain suka..

  15. ::fatin:: says:

    nanti fatin hantar gmbar fatin ye kak ain..
    kak ain dpt tak gmbar yg fatin kirim melalui email hari tu???

  16. ainmaisarah says:

    Salam semua,

    Kak Ain senaraikan nama adik-adik yang sudahpun dengan baik hati menghantar gambar kepada Kak Ain:

    1) Balqis
    2) Najwa Amira
    3) Sara Imanina

    Mana janji-janji manismu, wahai adik-adik yang lain?

    Wassalam,
    AinMaisarah
    p/s: Cik Adik Syafiqah, boleh beritahu alamat e-mel pada Kak Ain. Ada tiga Syafiqah yang tersenarai dalam e-mel. Kak Ain perlu kepastian ini Syafiqah yang mana satu.

  17. ainmaisarah says:

    Opps!

    Maaf Kak Ain tertinggal satu nama.

    4) Fatin.

    Sudah menunaikan janjinya. Adik-adik yang lain, sila jalankan tanggungjawab anda sebagai ahli kelab Teman Tapi Mesra AinMaisarah. Bila Kak Ain kenal muka, jadi lebih senanglah Kak Ain nak ingat info tentang orangnya.

    Wassalam,
    AinMaisarah

Leave a Reply to hayati Cancel reply