Tak Bisa Memilihmu di Harian Metro

You may also like...

26 Responses

  1. irahazira says:

    Salam Kak Ain. Haritu saya dah beli Tak Bisa Memilihmu dekat Pesta Buku. Jadi tak dapatlah buku profail 6th Sense…. ='(
    Mulanya memang ingat nak beli dekat akak aje tapi dah tak sabar nak baca masa tu.
    Nak bagi 10 alamat pulak, akak dah tamatkan entri untuk itu.
    haihh…

  2. nana says:

    salam kak ain,sy da tgok da article ttg kak ain tuh..cume saya blom bli bukunyer..tapi,tahniah kak ain..makin popularla kak ain yerk!!gud luck!!

  3. glamor la kak ain….kan best kalau wartwan yg tulis tu bagi nama-nama pembacanya sekali…nnti kita org pulak sama2 glamor ngan kak ain..

  4. sara imanina says:

    salam kak ain,

    sara nak buku profil 6ixth sense boleh tak???
    please….
    dari dulu lagi sara minta(hehe)…tapi mungkin kak ain x perasan atau mungkin dah lupa..
    boleh lah yerk kak ain….

  5. aini says:

    salam.

    kte dh lme prasan..hehehe..
    kat paper la pun rse nyer ade..

  6. najwaamira says:

    Ok x gambar saya tu kak Ain???Novelcomel dan hadiah jgn lupa pos..HEHe

  7. najwaamira says:

    Kak Ain,jemput ke blog saya ada birthday party on9.Sebab semalam 15April birthday saya.Jgn lupa komen kat cbox and kat bhagian komen.Yg lain pun boleh dtg.http://najwaamira.blogspot.com

    Tahniah kak Ain!!Kak Ain makin popular sekarang!!Glamour betul kak Ain ni!!

  8. Anonymous says:

    _____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

  9. Riha says:

    baru riha ingat!!riha belum dapat rahsia jambul kembang cikgu amnah…. riha ada bagi 10 alamat….sorilah tak bagitau kak ain masa kt bookfair hari tu… riha betul betul lupe… sori… hantar cepat ye kak ain!

  10. Anonymous says:

    kak ain…

    novel tak bisa memilihmu nie mengisahkan ape ek??
    cite psl band nie atau cite mcm novel 2??

  11. sara imanina says:

    salam kak ain,

    sara dah hantar gambar ‘kenangan-kenangan’ tu.
    gambar tu boleh juga diguna pakai untuk kelab teman tapi mesra…

    gambar pesta buku tu kak ain terima lagi ke ???
    kalau dah tak terima, sara tak payahlah nak hantar gambar tu..
    ataupun kak ain nak juga??hehe

    oklah..bye..

    salam ceria,
    ~ Sara Imanina 2008 ~

  12. Anonymous says:

    baru riha ingat!!riha belum dapat rahsia jambul kembang cikgu amnah…. riha ada bagi 10 alamat….sorilah tak bagitau kak ain masa kt bookfair hari tu… riha betul betul lupe… sori… hantar cepat ye kak ain!

    ~RIHA~

  13. farah~amira says:

    salam kak ain…kak ain..buatlah lg senaraikn nama 2…..
    kak ain.saya ada masuk peraduan AKU MAHU BANTAL PINK….
    pilihla aku jadi pemenang……
    huhuhuhuhuhu….
    salam ceria,
    farah~amira

  14. Anonymous says:

    Kak Ain,
    sye musykillah kak ain…
    novel x bisa memilihmu knapa x de ending???
    siapa yg adi pilih sebenarnya???
    Sally ke Dewi???

    Sye tersgtlh musykil ni…
    mcm mne nk tau Adi pilih spe???
    MCm mne???
    NNti kak ain bwat pengumuman ke???
    atau mcm mne??

    Sye harap soalan ni terjwab…
    harap sgt…
    sye x sbr nk tau spe yg adi pilih….

    yg benar…
    MUSYKIL SESGT….

  15. ::fatin:: says:

    fatin nak buku ni!!!

  16. ::fatin:: says:

    salam kak ain..
    fatin ske sally dari dewi..
    sally tu baik sgt sbb dia menjauhkan diri dari adi bila dpt tau yg adi dah ada dewi..
    pasni, kak ain tulis cerita psl adi ngan sally plak tau..
    cerita ni cerita betul ke rekaan semata-mata kak ain?

  17. Anonymous says:

    kak ain!
    siapa yg adi pilih..
    sally ke?
    sally best!

  18. ShAsHa says:

    akakz..shasha tabek samer akak lah..cayak r…tabek sppprrrriinngggggg……..ngek ngek ngek..

    😉

  19. nurul says:

    kak ain..seribu kali tahniah kerana makin popular selepas kak ain hasilkan buku tak bisa memilihmu ni.saye pun dah bace buku ni.jalan cerita die pun sememang-memangnye bagus.sangat-sangat bagus.saye bagi 30 bintang untuk buku ni

    ~fara/ nurul farhana~

  20. nurul says:

    kak ain..buku ni ade siri yang kedua ke?kalau ade cepat-cepatlah bagitau.

  21. gurina says:

    aqeel ke koim ii nii nu9hdxphbm jnui nub7rubyu ut7fgy6 iyjri u8wu7hft fahom x

  22. Anonymous says:

    kak ain.buku ni ada sambungan tak.sebab saya tak tahu lagi adi pilih siapa?

  23. Anonymous says:

    kak ain mane nak dapat buku profail
    6ixth sense tuh..dah xde lagi kerr..

  24. linaz says:

    Huh!Popular ye Tak Bisa Memilmu ni!Tapi xdengar sngt kat radio

  25. kak ain btl ke ini e-mail band 6ixth sense??? akak baik nagan adi kan?? tanya kat dy leh x?? btl ke ini email dy..
    [email protected]

  26. aidan says:

    kak ain.. ape jd pada adi, dia pilih sally atau dewi? pleas brthu.. 🙂

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply