Jualan Hebat NovelComel Tinggal 12 Hari Lagi

You may also like...

35 Responses

  1. Anonymous says:

    Kak Ain juga akan berikan percuma bersama pakej NovelComel ini :
    1 Buku Profail Kumpulan 6ixth Sense.
    1 Penanda Buku Comel.

    kak ain..saye dah order lame pakej novel comel tu tapi saye akan dapat juge je perkara2 di atas tu?

    ~fara/nurul farhana~

  2. Anonymous says:

    Salam Kak Ain,

    Ingat saya lagi? [email protected] (Jemari Seni) yang nak jemput utk program Diskusi HELWA dulu.

    Dah lama tengok website ni, dan akhirnya tergoda juga dengan tawaran novelcomel yang Kak Ain buat ni. Ni kategori kakak2 pula teringin untuk memilikinya!

    Insya-Allah, saya akan bank-in minggu depan, lepas selesai final exam.

    Nama Penuh : Anisah Binti Sulaiman

    Bentuk Bayaran : Akaun Maybank

    Alamat Penuh :
    A-5 Jalan Merbau
    Taman Melayu Jaya
    31900 Kampar Perak

    E-mel anda : [email protected]

    NovelComel yang ditempah : Pakej

    p/s: Sebenarnya kita sebaya,lahir tahun yg sama + pieces. Ain lahir 5 Mac, manakala saya pula 13 Mac. Tapi memandangkan ain lahir terlebih awal + married, jd saya panggil kakak, okey? Tanda hormat. Hehehe… =p

    Love,
    [email protected]

  3. Nama: Nurul Aini Zharfan Bt Hairani
    Bentuk Bayaran: wang pos
    Alamat: 1-0-4 lorong 3/92b Taman Kobena Cheras 56100.KL
    Email: [email protected]
    NovelComel 1 : Penubuhan The Wannababes 1. [harga biasa : RM3.50]
    NovelComel 6 : The Toiletbabes. [harga biasa : RM3.50]

  4. iela_95 says:

    Nama Penuh :Nida Nabilah Bt. Mohd NIzam

    Bentuk Bayaran :Wang pos

    Alamat Penuh :no 7, Jalan BP 11/7, Bandar Bukit Puchong 2, 47100, Puchong, Selangor

    E-mel :[email protected]

    NovelComel yang ditempah :Pakej

  5. ainmaisarah says:

    Salam [email protected],

    Semua pembeli yang memesan pakej NovelComel akan mendapat dua item percuma itu. Kak Ain juga sudah membungkus NovelComel untuk Fara. Sudah disertakan sekali penanda buku & profail 6ixth Sense itu.

    Dear [email protected],
    Terima kasih sudi membeli pakej NovelComel. Terima kasih juga kerana menjenguk Rumah Pink ini.

    Setelah mengetahui umur dan tarikh lahir masing-masing, rasanya adalah baik dan molek sekali kita menggunakan panggilan Ain – [email protected] Itu lebih mesra, bukan? 😀

    Harap dapat beritahu Ain kembali setelah pembayaran dibuat. Jadi Ain boleh poskan NovelComel itu secepat mungkin.

    Minta-minta dapatlah kita berjumpa tahun hadapan, ya? 😉

    Kepada Nurul Aini Zharfan dan Nida Nabilah,
    Kak Ain sudah mencatatkan info Cik Adik berdua. Terima kasih kerana berminat membeli pakej NovelComel AinMaisarah. Sekarang Kak Ain hanya menunggu wang pos sampai sahaja. Penghantaran NovelComel akan dibuat secepat mungkin sebaik sahaja pembayaran diterima.

  6. ::fatin:: says:

    salam kak ain..

    fatin nak order novel comel Rahsia Hati Mr. Lobak-lobak ya!

    nanti fatin pos cek lagi..

  7. This comment has been removed by the author.

  8. Nama Penuh :Muhammad Nurhazim Bin Haslin
    Bentuk Bayaran :akaun Maybank
    Alamat Penuh :1312 Jalan TTJ 2/13, Taman Tuanku Jaafar, 71450, Sg. Gadut
    Negeri Sembilan Darul Khusus
    E-mel anda :[email protected]
    NovelComel yang ditempah : Pakej

  9. Anonymous says:

    asslamualaikum kak ain,

    saya nak buat tempahan buku novel comel… butir-butirnya ada di
    bawah:

    nama penuh: nur sakinah bt. ab. razak

    bentuk bayaran: akaun maybank

    alamat penuh:
    11A, Jalan Alam Jaya 9,
    Taman Alam Jaya,
    Cheras 43200,
    Batu 9,
    Selangor.

    emel: [email protected]

    novelcomel yang ditempah : pakej

    tak sabar rasanya nak baca buku novelcomel… kalau ada butir-butir yang kak ain perlukan lagi.. kak ain boleh hantar email kat saya….
    semoga kita bertemu lagi…

  10. Anonymous says:

    Nama Penuh : sara shaidin
    Bentuk Bayaran : akaun Maybank
    Alamat Penuh :b1408, danau idaman condo,tmn danau desa 58100 KL
    E-mel anda :[email protected]
    NovelComel yang ditempah : Pakej

  11. Anonymous says:

    Salam Ain,

    Okeylah, demi memenuhi permintaan… sy akan pggl dgn nama ‘ain’ dan ain leh pggl sy ‘anis’.

    Hrp kita dpt jumpa. Amin!

    Luv,
    [email protected]

  12. Anonymous says:

    hai kak ain………..best lah buku aku mahu teman tp mesra…^.^bile nk umumkan pemenang bantal peluk pink….kak ain pilih pemenang yg yang banyak hantar peraduan tue ker???

  13. ima says:

    hai kak ain…………buku impiana 3,biler nak kuar??

  14. Anonymous says:

    assalamualaikum kak ain,

    saya nak buat tempahan untuk membeli novelcomel kak ain.. di bawah ni saya sediakan butir-butirnya:

    nama penuh: ain nadirah bt. mohd razy

    bentuk bayaran: wang pos

    alamat penuh:
    no 4, jalan intan 5,
    taman cheras permata fasa 2,
    43200 cheras,
    selangor darul ehsan.

    novelcomel yang ditempah: pakej

    kalau kak ain ada pertanyaan kak ain boleh hantar komen kat rumah pink kak ain nie…. sbb syer pnyer email stucked..

  15. Anonymous says:

    salam kak ain,

    saya akan membeli novelcomel kak ain melalui akaun maybank… sebelum ni saya tulis melalui wang pos.. sorrylah klo buat kak ain pening…

    from
    ain nadirah bt. mohd razy.

    sorryyyy =(

  16. Nurul Fairuz says:

    Salam Kak Ain,

    Nama: Nurul Fairuz Bt Amir
    Bentuk Bayaran: Akaun Maybank
    Alamat: Lot 3564, Pt Hj Zain, Kg Api-Api, 82000 Pontian, Johor
    Email: [email protected]
    NovelComel yang ditempah : Pakej X 6 Set (RM 20 x 6 = RM 120)(present purpose)

  17. ainmaisarah says:

    Salam Cik/Puan Nurul Fairuz,

    Terima kasih diucapkan atas minat membeli NovelComel ini.

    Buat pengetahuan, setiap NovelComel akan saya tandatangan dan tuliskan nama penerimanya.
    Oleh kerana Cik/Puan ada menulis bahawa pakej NovelComel ini adalah bagi tujuan memberi hadiah kepada orang lain, saya ada dua persoalan yang perlukan kepastian.

    1) Adakah 6 hadiah ini diposkan ke satu alamat iaitu alamat Cik/Puan di:

    Lot 3564,
    Pt Hj Zain,
    Kg Api-Api, 82000 Pontian, Johor

    atau ianya akan diposkan ke enam alamat penerima hadiah yang berlainan?

    2) Adakah Cik/Puan mahu saya menulis nama di atas setiap NovelComel? Jika YA, saya perlukan nama enam penerima hadiah itu.
    Sekiranya TIDAK, maka saya akan menandatangani setiap NovelComel itu sahaja.

    3) Adakah Cik/Puan mahu saya menulis sebarang ucapan yang khas? Contoh: Selamat Hari Jadi / Tahniah atas kecemerlangan.
    Ini kerana ada ibubapa yang mahukan ucapan khas datang dari mereka sendiri. Jika TIDAK, maka saya akan menulis ucapan umum buat semua.

    Sila maklumkan kepada saya melalui emel [email protected], sekiranya sudah membuat pembayaran melalui Maybank. Saya akan mengepos NovelComel ini sehari selepas pembayaran diterima. Semakin cepat Cik/Puan membuat pembayaran, semakin cepat NovelComel ini sampai ke alamat yang diberikan.

    Wassalam,
    AinMaisarah

  18. Hilya says:

    Nama:Nurhilya bt. Ahmad Damiri
    Bentuk bayaran:Wang pos
    Alamat: No. 17,Jln UP5/5,
    Ukay Perdana,
    Ampang,Selangor 68000
    Emel:[email protected]
    Novelcomel yang ditempah:Pakej

  19. Yana says:

    @hye kak ain,
    saya nak tempah buku novelcomel…
    saya minat sangat kat kak ain punya novel…nie butir2x yg kak ain perlukan…nanti saya masukkan duit tu ke dalam akaun kak ain..

    Nama Penuh : Nurliyana Bt Jeffery

    Bentuk Bayaran : Akaun Maybank

    Alamat Penuh :
    Lot 451,Lorong 4,
    Pujut 3,
    98000,Miri,
    Sarawak.

    E-mel anda :
    [email protected]

    NovelComel yang ditempah : Pakej

  20. Anonymous says:

    Kak Ain, saya membuat bayaran pos lewat sedikit. Saya akan membuat bayaran melalui wang pos tersebut pada hari Selasa 20/5/2008…
    (Nurul Aini Zharfan)

  21. nuemie says:

    kak ain.. sye ni bru nak tempah. walau pon tak sempat nak tempah mase ade promosi pakej dulu kan..
    tak pe lah sy beli dgn harga biasa sje..

    Nama Penuh : Nur Amirah Hanim Bt Rahim

    Bentuk Bayaran : akaun Maybank

    Alamat Penuh : 36,Jalan Ibukota 4,
    Taman Ibukota,53100 Kuala Lumpur.

    E-mel anda :[email protected]

    NovelComel yang ditempah : 1)Apa apa dgn farah dan fahrin
    2)Rahsia Hati Mr.LobakLobak..

    sye akan byr dgn scepat yg mgkin..harap sye dpt la buku tu dgn cpat gak ye..

    -mira-

  22. nuemie says:

    kak ain..

    ayah saya sudah masukkan duit ke dalam akaun maybank..

    harap dapat buku saya dengan secepatnye…

    -nur amirah hanim bt rahim-

  23. Shasha says:

    Kak Ain,
    saya nk tempah NovelComel =)

    Nama Penuh : Syafira Bt Ahmad Saufi

    Bentuk Bayaran : wang pos

    Alamat Penuh :
    Dewi GR-08 Jln Astana 13/3
    Astana Alam 2 Fasa 3
    42300 Puncak Alam
    Selangor

    E-mel : [email protected]

    NovelComel yang ditempah :
    1)Penubuhan The Wannababes
    2)Rahsia Linda

  24. abby says:

    nama penuh:nur jazmin rany za bt jalaluddin

    bentuk bayaran :akaun maybank

    alamat penuh:no 16,jln suasana 5/2,bandar tun hussien onn,cheras

    email:[email protected]

    novel comel yg ditempah:pakej

  25. abby says:

    KAK ain abby dah mskn duit..dlm akaun..pastu nk wat per..??

  26. nuemie says:

    salam kak ain,

    kak ain saya dah bayar untuk buku comel ni pada bulan lepas..

    kenapa saya tak dapat lagi buku yangsaya beli?

  27. siti zulaikha says:

    SEKARANG MASIH BOLEH TEMPAH KE??

  28. syifa' says:

    Salam kak Ain. akhirnya dapat juga ku beli novel comel

    Nama: syifa’ bt zainal arifin

    Bentuk bayaran:akaun maybank

    alamat penuh:no.23,jln pintar 1, tmn universiti 43000 kjg s.d.e.

    e-mel:[email protected]

    novel yg ditempah:pakej

  29. Anonymous says:

    salam kak ain.
    sya dah tmpah buku novel comel.

    Nama: Nadhirah bt Ismail

    Bentuk bayaran: akaun Maybank

    Alamat: No.11 Jalan 4/1,
    Kampung Tasek Tambahan,
    68000,Ampang,
    Selangor,D.E.

    Emel: [email protected]

    Novel yg dtempah: Pakej

    p/s: akk emel tuh sya gner mak syanyer..that all.. 🙂

  30. Anonymous says:

    hyep kak ain,

    nanti buku nvel cmel tuh akk chop skali dgn tnda tgan yerh kak..plizzzz

  31. ismail says:

    kak ain,

    novel comel yang harga RM20 tuh dh tamat tempoh keh ? sbb sya dah byar ke akaun maybank r kak..adoih

  32. syifa' says:

    Salam Kak Ain..

    hari tu saya cube masukkan duit yg berjumlah RM27 dlm akaun bank.tapi mesin tu tak nak terima duit RM5 atau RM 1. cam ne nak bayar?

  33. Anonymous says:

    salam kak ain..

    sy pun teringin nk beli novelcomel ni..

    Nama Penuh : Siti Junaidah bt. Ma’mun
    Bentuk Bayaran : Akaun Maybank
    Alamat Penuh : 15.A, Jalan Bandong, 96000 Sibu, Sarawak
    E-mel anda : [email protected]
    NovelComel yang ditempah : Judul

    ~Rahsia Linda
    ~Ada Apa dengan Farah dan Fahrin
    ~Rahsia Hati Mr.LobakLobak

    insyaAllah sy akan masukkan wang tu nnt dlm akaun..tp buat wkt ni masih dlm perbincangan dgn ibu bapa sy…tp sy arap kak ain boleh tolong simpankn utk sy k!

    ~jun~

  34. Anonymous says:

    Nama:Wan Nur Asyiqin bt Wan Marzuki
    Bentuk bayaran:Akaun Maybank
    Alamat:Lot 2679 Lrg Wan Nur, Kubang Badak, 17000 Pasir Mas, Kelantan
    Emel:[email protected]
    NovelComel yang ditempah:Pakej

    Harap Kak Ain bagi respons untuk komen ni…

  35. small rabbit says:

    kak ain saya tahu dah tertinggal information tapi saya nak tanya kak ain macam mane nak beli novel comel tu.insya-allah saya akan beli.kak ain,kak ain x terpikir ke nak jual buku tu dekat kedai buku.

Leave a Reply to Nurul Fairuz Cancel reply