Semakan Buat Semua Pembeli Buku

You may also like...

8 Responses

  1. Anonymous says:

    Hye……

    Wah jde pengomen no. 1….

  2. Anonymous says:

    kak ain..
    sy ade order buku,tp blum byr lg.kehkeh.tggu dpt gaji.smggu lg bu dpt.kak ain smpan kan buku tuk sy yer.nnt sy bank in duit.hehe.;p

    eleen zulkarnain.=p

  3. Zaimin says:

    thanks kak Ain sebab maklumkan bila buku IMPIANA akan dihantar. sayang kak Ain.
    Semoga kak Ain terus berjaya dan buku kak Ain sentiasa ngetop dipasaran.

  4. hanis aqilah says:

    Salam Kak Ain ,

    Tahniah Hanis ucapkan !
    Memang dah 100% yakin yang buku AMKNY akan meletup selepas diterbitkan.

    Harap Kak Ain buka e-mail Kak Ain.
    🙂

  5. Anonymous says:

    k.ain…buku saya dah dihantar dah hari sabtu lepas..tapi tak sampai2 lagi..nape ek??sebab cuti hari isnin tu ke???

  6. Iqa says:

    salam Kak Ain,

    Sepatutnya buku saya hantar hari Khamis (1 January 2008)…tapi sampai hari ni (3 Januay 2008) belum dapat lagi.Saya harap Kak Ain buat set box untuk impiana dan menjual terus impian I,II dan III dan novel comel baru…banyak kawan saya dan diri saya juga nak beli buku Impiana ketiga-tiganya.Saya harap kak ain menghantar buku -buku secepat mungkin.

    Terima kasih.

  7. Iqa says:

    eh…salah tadi bukan 2008….sbenarnya 2009…
    sorry,belum biasa dengan tahun baru lagi…

  8. Nur Atirah says:

    wa..ramai nyek org beli..siann tirah x bley pon beli..uhuk!

Leave a Reply to Anonymous Cancel reply