Hadiah Cabutan Bertuah Menanti Para Pembaca!

You may also like...

22 Responses

  1. nurulbalqis says:

    Aiyoohh..
    Kak Ain buat Balqis makin tak sabar laa 😀

  2. nurulbalqis says:

    Paper bag tu lawa sangat..
    Memang ekslusif sungguh!!
    Owh ya, pen tu Balqis minat yang warna merah..
    Menyala-nyala lagi tu 😉

  3. tazia says:

    alangkah indahnya kalau saya dapat pergi ke sana,kak ain:( sedih lah~ jauh sangat lah kedah tu dengan Brunei sedih lah! kak ain,aizat nak sangat beli semua buku kak ain yang terkini,bombastic,fantastic dan extraristic itu..sedih lah:( kak ain,aizat dah cuba register jadi pelajar sekolah tu tetapi tak dapat..kenape erk? harap-harap kak ain dapat balas comment saya ini.

    salam,
    aizat.
    ps: i wish you the best for todays event:) hehe.

  4. eh! so cute lah teddy bear tu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. nabilah says:

    aaaaaaaaaaaaaaa!!!!

    kak ain x 22.4.2009 nih

    nbilah ikot rombongan sklh!

    nbilah nk borong sume buku kak ain…

    =)

  6. DJ Farahani says:

    Salam Kak Ain ,

    Waaahhh ! Teddy bearlah ! Pencillah !

    Comel – comell belaka !

    Wawawa…Tak sabar rasanya nak pergi !=D

  7. Hurm..
    Sedihnye saye
    msti makbpak saye xbg pegi
    sbb saye tgh demam nie
    … tp saye rase nak pergi la KAK AIN …

  8. EyRaH says:

    wah bestnya…..dan nk buat sy nk nangis jugak….sy x dpt jumpa kak ain….huhuhu…..yg pasal 25 ari bln kak ain x payah susah2 dtg utk sy….buat penat je….lagi pon kak ain mesti ade banyak kerja bkn?

  9. Hana_Fadz says:

    kak ain cdihla… saye x dapat g 18 punye tp yg 26 tu pun mak cam x kasi jer…sibuk sgt..malam tadi kawan saye tepon dye kate nk g pesta buku…saya kate la kat dye leh x sye nk g ngn dye pas2 dye cam xx kasi jer..huhuhuhu 🙁
    hope kak ain simpan kan saye punye yg pakej 20 ringgit dan profile
    6ixth sense… kak ain doalah saye dapat pegi pada 26 ye!
    teddy bear tu comel sgt!!!
    beg pun cantik :D)
    harap2 dapat g ….

  10. aQMa says:

    wah..geramnyer dengan barangBARANG tur..
    tak dapat pergi lar..:(
    emm, takleh jual online ker?
    nak jugak barang tu..
    tak pon, buat promosi kat Ipoh & seluruh Malaysia..
    lagi best

  11. EyRaH says:

    betul ckp aQMa buat la promosi kt ipoh ke peneng ke atau mane2 la…..

  12. Shasha says:

    ruginya xdpt dtg,
    kt sekolah ada kelas intensif
    sedihnya! 🙁

  13. Batrisyia says:

    Alamak..alapak…

    Rugi betul x dpt pergi!!!!
    Sedihnya…….

    Kepada mak,
    Sampainya hatimu!!!

  14. ainin sofiya says:

    Kak Ain , saya pg ahad ;(
    Sabtu,saya bnyk sgt hal .
    Buku yg ‘Buletin Sri Bangsar kini Berwajah Baru’tu ade tk ?

  15. ainin sofiya says:

    Kak Ain , saya pg ahad ;(
    Sabtu,saya bnyk sgt hal .
    Buku yg ‘Buletin Sri Bangsar kini Berwajah Baru’tu ade tk ?

  16. alyiafarzana says:

    hai kak Ain,ermm kak ain ini nak tanya macam mana nak register kat sekolah sri bangsar???saya dah register tapi dia punya confirm message belum sampai lagi….ermm tengahari tadi pergi PWTC jumpa Kak Ain yang nama Alyia… itu lah nama saya…. yang ambik gambar sama dengan kak Ain tuh…. harap-harapnya kak Ain ingat….hihihihi….tapi kan kak Ain gambar tuh x cantik la nanti bila kak Ain pergi PWTC lagi???sebab saya nak ambik gamba ngan kak Ain lagi…..kak Ain, kalau boleh balas taw mesej saya nie…..bye….

    salam sayang,
    -Alyia Farzana-

  17. Hana_Fadz says:

    This comment has been removed by the author.

  18. Hana_Fadz says:

    saya pun cdih sbb x dapat g
    x pelah x de rezeki kak ain
    nk wat cam ne tp kak ain saye doakan ape2 yg kak ain buat ok..
    tp kak ain pun doakan lah yg sye dapat pegi pada 26..saye nk amik profile sixth sense dan pakej 20 ringgit
    betul kate batrisyia
    sampai hati mak…
    saye klu sye x baca buku novel pape mesti karangan saye turun markah..tp buat masa nie karangan paling tinggi ngn pemahaman.
    please kak ain poskan profile sixth sense atau wat lah pape yg terbaik
    saye nk beli on9
    klu mak x kasi sye guna duit sendiri
    kak ain x rasa betapa sedihnye saye klu karangan saye x dapat A
    sbb saye x de la pandai sgt dalm mata pelajaran yg lain…x berapa sgt tp ok lah
    ayah saye slalu marah klu dpt C ataupun dapat B markah laen selain BM ..saye slalu la kate kat ayah klu saye x dapat jd doktor saye nk jadi penulis novel
    tp ayah kate baik jd doktor drpd penulis
    tlg kak ain sye nk pegi pesta buku
    nk beli buku bnyk 2 taun UPSR nk karangan A
    doakan ye kak ain!!

  19. Mass M.Y says:

    assalamualaikum dik, sis tadi pegi sana. pukul 12 tgh da tiba. Ya Allah… ramai betul orang di PTS booth tu… penat jugak la beratur nak bayar. memandangkan pintu masuk ke bilik kedah/johor masih tutup, jadi sis pun jalan dulu kedalam melihat booth lain. lagi 5 min pukul 1pm, tengok dah penuh bilik kedah/johor. so tak jadi tunggu. kawan sis pun keletihan, jadi kitorang balik je. sempat beli BSB, tapi tak dpt tanda tangan. boleh tak sis beli lencana bsb tu kat sini? saja untuk kenangan. tq.

  20. nida nabila says:

    aduhh…
    saye dapat paperbag yg tak ade tandatangan ain maisarah la..
    sedih nye..
    =(

Leave a Reply to ainin sofiya Cancel reply