Laman Web Buletin Sri Bangsar Masih Dibaiki

You may also like...

12 Responses

  1. alyiafarzana says:

    Ok kak Ain.No problem.Tapikan kak Ain bila rasanya akan siap?Patutlah saya pergi macam ada rosak-rosak sedikit.

  2. +AIDA+ says:

    patutlah…saya nak bkk takleh…kak ain,ckplah dgn orang teknikal tu suruh cpt ckit…saya tak banyak masa nak berinternet…

  3. Hidayah says:

    Kak Ain,nak tanya ni,
    ada tak cara lain nak bayar duit selain daripada wang pos,maybank and lain-lainlah?maksud saya bayar guna duit letak dalam sampul terus pos.boleh ke macam tu?harap boleh ye kak ain.barulah bapak saya kasi kalau cam tu..

  4. mImAmI says:

    Nasib baik..
    Saya ingatkan internet connection saya ada problem..

    p/s:reply emel saya ye..!

  5. AinMaisarah says:

    Salam semua,

    Kak Ain rasa esok pagi siaplah tu.

    Hidayah,

    Jika masuk duit dalam sampul surat boleh, tetapi jika kena cilok dengan posmen, Kak Ain tak jamin.

    Nanti duit hilang sebelum sampai ke tangan Kak Ain.

  6. Hidayah says:

    oh,..
    susahla macam tu..
    bukannya selalu dapat pergi pejabat pos pun,…
    hmm,apapun kak ain tolong simpankan pakej 30 boleh? tolong ya..

  7. Hidayah says:

    hmm,tak jadila beli pakej 30,..
    saya mungkin beli novel comel je,..
    btw,bila bsb keluar ye’?

  8. saya sedia menanti 😀

  9. Patutla lambat bila pegi sana…
    igtkan tenet saye yg problem 😉

  10. Adlina says:

    Kak Ain,tak pulih lagi la…Suruhlah cepat sikit…Hadeh hadeh bosan nyerr!!!

  11. sarah says:

    ok kak ain “NO PROBLEM” pasal semua ni sarah boleh je sabar…
    tapi sarah nak tanyer sikit…harap kak ain tak lama sangat nak baiki…
    huhuhu……
    nak baiki tak lame kan?????
    kalau lama tak apelah, tapi ntah-ntah banyak msg sebab dah lama tak bukak mase ok dah lame tak bukak…

    salam sayang
    maisarah ibrahim

  12. padan la sye bkk x boleh..ingat kan laptop saye yg rosak. saye hrp laman web tu d baiki sepenuhnye.. :)….and sye harp cpat siap.!! 😉

Leave a Reply to aida nursheila Cancel reply