Berakhirlah Pesta Buku 2010

You may also like...

26 Responses

  1. yaya says:

    sedihnya saya kak ain. tak dapat pergi. bapa saya tak kasi pergi.

    kak ain buatlah tahun depan. Insya Allah tahun depan saya datang borong semua buku kak ain

    yaya dari sekolah sri bangsar

  2. fh says:

    Salam Kak Ain,

    Kedai Pink Ain Maisarah wajar sangat diteruskan tahun hadapan. Melihatkan sambutan yang bukan sedikit daripada pembaca-pembaca Kak Ain dari pelbagai usia, membuatkan Fatin bertambah-tambah yakin dan berharap agar Kedai Pink dibuka lagi pada pesta buku yang seterusnya.

    Lagi pun, Fatin tak sabar nak laga-laga pipi lagi dengan Kak Ain. Wah, seronoknya. Terima kasih banyak-banyak kepada Kak Ain dan tak dilupakan Kak Izanor kerana layan Fatin dengan baik sangat. (Kak Ain perasan tak Fatin pakai tudung Pink masa hari terakhir PBAKL? Itu sebab Fatin sokong Kak Ain la tu. Hehehe)

    p/s : Kalau perlukan tenaga kerja tambahan, Fatin sedia membantu! 🙂

    salam,
    Fatin Hanani Adnan

  3. salam kak ain..

    kesian kak ain sebab letih sangat..
    fatin rasa kak ain memang patut buka gerai pink di pesta buku pada tahun2 berikutnya..saya rase amat seronok dapat bertemu kak ain pada hari pertama pesta buku haritu..

    dan kak ain,,
    jangan lupa ye datang ke sekolah saye untuk program jelajah sekolah..sekolah saye di SMK Seri Bintang Utara..

    fati zulaikha.

  4. Mestilah nak jumpa Kaka Ain lagi tahun depan!

    🙂

  5. Puteri says:

    kesian kak ain… ari tu jumpa kak ain, sy tengok kak ain mmg comel sgt… first time sy jumpa penulis ain maisarah.. hehehhe… warna tema kedai kak ain pun warna favourite sy.. sk sgt!! tp syg tul.. x dpt nk amik seahorse n teddybear.. atleast ade la jugak buah tgn dr kedai pink ain maisarah… tp x pe la.. dpt la juga novel comel… ahakz..

  6. MeZ says:

    Kak Ain buat la thn depan.Manala tahu ada rezeki, mez boleh dtg.hehe

  7. Adibah says:

    salam kak ain…
    saya rasa kak ain patut buat tahun depan..
    sbab?
    saya tak puas hati sebab tak dapat jumpa ngan kak ain.
    saya harap,,tahun depan saya dapat bertemu dengan kak ain…
    =)

  8. Kak Ain, sayalah yang menang Seahorse pink tu!! mula dapat warna hijau tapi saya tukar nak warna pink. saya namakan dia FASHA. sebab cute dan glamour macam Fasha. semua orang pandang saya bila saya Dapat Fasha. Fasha memang glamour. Rumah Pink harus diadakan tahun depan. saya akan datang lagi, walaupun tahun depan saya berumur 18 tahun!! Saya suka kisah Fasha dan Amir. cute couples!! GO WANNBABES 4EVER!!!

  9. Adasy says:

    salam kak ain..haa ingat lagi tk saya?syuhada saleh..hahahaha

  10. buat la lagi Kak Ain .
    senang kitorang nak jumpa Kak Ain

    mana lah tahu , tahun depan lagi ramai orang yang hadir 🙂

  11. Kak Ain buatlah tahun depan, Insya-Allah saya borong semua buku kak Ain!! Pastikan juga ada Sea horse lagi! Boleh jadi kawan sea horse pink saya ni a.k.a Fasha! dan kalau kak ain kekurangan pekerja, saya sedia membantu memandangkan tahun ni saya SPM, tahun depan dah free! doakan saya 11 A+ ye Kak Ain, saya ambil Bahasa Arab sebagai subjek tambahan. Al-lughotul Arabiyah, Al-lughotul Jannah!!

  12. ADSHA :) says:

    kak ain kena teruskan jugak Kedai Pink femes kak ain tu! kena teruskan kena teruskan!

  13. kak Ain, boleh tak tolong list kan semua buku kak ain yang ada kena-mengena dengan The Wannababes? Saya minat gila dekat WB. Boleh ye kak Ain? TQ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  14. Hanan says:

    salam. Kak Ain. Wah! seronoknya ada pesta buku. Tapi, saya tak dapat pergilah sebab dah duduk perantauan kan. Kak Ain, boleh ke kalau saya beli buku Kak Ain daripada luar negara? kalau boleh macam mana ya?

  15. sayza says:

    salam kak ain…
    kedai pink ain maisarah perlu diteruskan lgi…nnti saya boleh jumpa kak ain yg cantik nie lagi hehe…kak ain baik sgt..saya ttp akn sokong kak ain…!! chayok!!

  16. adleena says:

    buat la lgi tahun depan!
    sy x dapat pergi pown tahun ni..
    harap2 kak ain buatlah utk tahun depan..
    n hoping mak n ayah dapat bawak pergi.. hehehhee

  17. are-fifah says:

    sayer setuju 100% utk dibuat kedai pink tawun depan…nanti nak borong sumer buku yg blom dibeli..nak pastikan rumah sayer penuh ngan buku kak ain!!!

  18. Salam….

    Mestilah nak!

    Tahun depan kak Ain buatlah lagi!

    Best sangat dapat jumpa Kak Ain dan Kak Izanor!

    Dapat cakap dengan kak ain….

    Cuma satu aja nak komen.Kak Ain buatlah gerai Kak Ain tu besar sikit.Booklah dalam 4 gerai macam tu.Kecil sangatlah!

    Oklah,bye.Rehat cukup-cukup ya!

    -Firah

  19. Fugu says:

    kak ain buat la lagi taun depan. mesti lagi ramai akan datang

  20. Huda Ib says:

    Kak Ain , Buatlah tahun depan. Please..Pleasee.. tahun ini saya tidak ada sebab masalah kesihatan .tahun depan saya nak borong satu kedai. hehehe.

  21. Izzah says:

    This comment has been removed by the author.

  22. Izzah says:

    buatlah Kak Ain…
    InsyaAllah nanti saya beli buku Kak Ain banyak2…

  23. salam kak ain…nme sye pon maisarah…hehe….just nk ckap…wat la lg thun dpan…thun nie xsmpat nk sggah grai kak ain…sdih pon ade gak…sbb bratur kat sasbadi lme sgt…kn rmai org…

    kalu bleh dtg la skola sye…smk bndar bru slak tggi…

    siti maisarah shaharum,
    sepang.

  24. salam kak ain…nme sye pon maisarah…hehe….just nk ckap…wat la lg thun dpan…thun nie xsmpat nk sggah grai kak ain…sdih pon ade gak…sbb bratur kat sasbadi lme sgt…kn rmai org…

    kalu bleh dtg la skola sye…smk bndar bru slak tggi…

    siti maisarah shaharum,
    sepang.

Leave a Reply to adleena Cancel reply