AinMaisarah Berkongsi E-Mel Pembaca

You may also like...

11 Responses

 1. Izzie Izzati says:

  Assalammualaikum,Kak Ain yang disayangi.Betul ke Kak Ain nak buat buku Aku Mahu Bergaya?Wah!Bertambah buku AMB” ya?Apa-apapin,saya harap Kak Ain dapat menghasilkan karya yang lebih baik dari dulu.Yang dulu pun baik,tapi saya nak lebih bertambah baik.Rasanya,ramai juga kawan-kaan yang di luar sana nak yang terbaik,kan?

  Kami doakan semoga Kak Ain supaya Ceria Sentiasa dan berjaya dalam penulisan.

 2. Nurul says:

  Assalamualaikum, Kak Ain. Pertama sekali, saya berasa berbangga kerana dapat berkenalan dengan Kak Ain. Banyak juga ye perancangan Kak Ain. Walaubagaimanapun, saya dan semua pembaca-pembaca setia buku Kak Ain akan sentiasa menyokong Kak Ain.

 3. najwaamira says:

  Salam kak Ain,

  Kak Ain nak buat AMB??Bestnya..Pastikan kak Ain msukkan barang2 berjenama seperti benetton,LV,Burberry,Oshkosh B Gosh,Piere Cardin dan sebagainya..Saya pasti akn menyokong kak Ain!!!!

 4. najwaamira says:

  Kak Ain,

  Nanti kak Ain ada jual barangan The Wannababes x?Kalau ada,saya pasti nak beli.Kalau kak Ain dah siap barangan tersebut,kak Ain cepat-cepat bagitahu ya..Saya pasti peminat-peminat kak Ain pun nak beli juga.

 5. ~Peminat Buku~ says:

  Assalammualaikum kak ain,
  saya ialah salah seorang peminat buku yg ingin memberi komen untuk kak ain tentang buku2 kak ain,

  Buku Aku Mahu Buli;

  Saya merasakan buku Aku Mahu Buli kurang menarik berbanding buku sebelum ini iaitu Aku Mahu Popular dan Aku Mahu Saiz S kerana ia terlalu ringkas dan tiada usul-usul yang menarik..Maaf jika mengomen perkara yang agak sensitif.Bagi saya ia terlalu ‘SIMPLE N NO THINGS THAT WE CAN GET”saya sebagai peminat buku memberi kak ain hanya 3 bintang bagi buku Aku Mahu Buli atas dasar penulisan yang baik tetapi bagi buku saya tidak berpuas hati bagi membaca buku Aku Mahu Buli.

  SEKIAN…………………..

 6. aini says:

  salam k.ain

  owh..nak kena tulis macam karangan ye?
  boleh..tapi macam tak selesa pulak.
  hahaha…

  sebab dah terbiasa tulis bahasa ‘sms’.

  anyway,i’ll try.

 7. Anonymous says:

  AINA MASTURINA BTE AZRI
  WANG POS
  1236,JLN SEMARAK 30, TAMAN PANCHOR JAYA,70400 SEREMBAN, NEGERI SEMBILAN
  PAKEJ

 8. Anonymous says:

  SALAM KAK AIN SAYA HARAP MAKLUMAT SAYA TADI BETUL UNTUK TEMPAH BUKU TU. SAYA TIDAK ADA E-MEL JADI SAYA TAK TULIS LA BUTIR TU. SAYA NAK BAGI CADANGAN TENTANG TAJUK BUKU YANG SEPATUTNYA ADA TIGA TU.

  KALAU AKU MAHU BARANG KEMAS BOLEH?
  LAGI SATU KAK AIN TAK BUAT KE PERADUAN MENULIS NOVEL? PEMENANGNYA AKAN DAPAT MELIHAT KARANGANNYA DITERBITKAN.

 9. Anonymous says:

  EH SAYA SILAP TULIS AYAT YG SAYA NAK BAGI CADANGAN TU SEPATUTNYA ADA TIGA BELAS TETAPI TERTULIS TIGA SAJE.

 10. fifi nur aqilah says:

  assalamualaikum kak ain. Saya fifi nur aqilah bt azman ingin memberitahu kak ain bahawa saya teringin nak beli buku impiana 1. hari itu saya pergi popular untuk membeli buku itu tetapi stok sudah habis. boleh tak saya nak minta kak ain untuk menghantar buku itu ke rumah saya? saya mahu membeli online. terima kasih

  assalamualaikum

 11. fifi nur aqilah says:

  saya akan beri alamat saya selepas kak ain membalas comment saya jadi selepas ini insya-Allah saya akan memberi alamat saya kepada kak ain

Leave a Reply