Produk Book Plus AinMaisarah

19 Responses

  1. wow best nye…

    nk cbe lh…

  2. MeZ says:

    Cuba la Rain…
    GAmbar Kak AIn Comel..
    CUte. I Like

  3. nurulbalqis says:

    Balqis dah cubaa lencana Sri Bangsar!!
    Lawa sangat! Dah jadi wallpaper pun 😉

  4. aLyaLya =] says:

    Kredit habis laa.
    Kak Balqis belanja boleh? (=

  5. DJ Farahani says:

    Wah!

    Bestnya!
    Nanti nak try.
    Cantik handphone Mez.Motorola!Wah!:D

    Hehe.Kak Ain cubalah sekali!

  6. MeZ says:

    trimas Farah.. :p

  7. nanti der mase hop kat blog saya
    hee~

  8. BAteri nk abis ker? cas…

  9. Nanti bile dh dapat buku. Dayah pon nk muat turun laaa… =)

  10. akk ain!
    athirah suda bayar ouh!
    nnty athirah send resit maybank2u eyh!
    ;))

  11. EyRaH says:

    nk muat turun jugak la…..lawar la MeZ…

  12. sarah says:

    wah!
    sungguh bestlah plak….
    tapi tak tahulah…
    nak pakai ke tidak….
    saye dah ade dah bukunye….

  13. Nur Diyana says:

    memang cantik badge ni..
    Kita pakai bawak gi sekolah,semua pandang semacam je..

  14. farah daN!a says:

    elo..wah…mez emang bezs lar bsb tuh..n kat sini farah nk puji kak ain coz..memahami citarasa remaja mcm kmi nih..thanks…

  15. yati_viva says:

    wah..bestnye.nanti kite nak try lak jugak…

  16. Bolehlah letak kat blog dan handphone…

    hehehe..:p

  17. zainina says:

    wah2 mez..seronoknyer..kak ain knjng blog awk…knjng lar blog syer..kak ain..=(

  18. askm kak ain…..ika di sini…..kak tau tak sya baru sja beli buku vovel kakak semalam…best gila…..sehari ja sya bca dah habis 200 lebih page…tajuk yg sya beli tu pulak aku mahu popular….sya benci fahrin kak….sik pande jaga hati farah kedak wana dese juak…wanabese ya rasa bes gilak…nang nama kumpulan nya kedak ya….mek mok beli aku mahu saiz s…….tapi sikda duit….mek bnyk beli buku konik gempakstarz…..mek pun suka mengarang cerita…tajuk cerita yg sya karang masa ni bertajuk :top model bersama playboy….cerita tok kisah sorang top modelperempuan dri malaysia yg sangat famous….dan juga seorang model lelaki dri jepun yg gossip mengatakan dia seorang playboy..model pompuan ni sngt membenci lelaki…dan dia juga tak pernahbermodel dengan seorang lelaki…tapi bos model pompuan ni sudah mengatur jadual bahawa model pompuan tu harus bermodel dengan model lelaki tu dengan tajuk…top model mengurat playboy…..camna kak …kakak rasa cerita tok best ka….bls..

Leave a Reply to MeZ Cancel reply